chema-photo-YZY7cPOI9xM-unsplash (2)
V zraku · odnosi

“Nikoli ne ignoriraj nekoga, ki te ima rad, kajti nekega dne morda spoznaš, da si izgubil diamant, medtem ko si iskal kamenje.” – Neznani avtor

Številni moški menijo, da če se pretvarjajo, da so nedostopni, nezainteresirani, bodo ženskam zanimivejši. Na žalost so še vedno prepričani, da bodo žensko lažje pritegnili, če bodo naredili vtis, da jim je vseeno zanjo. Predpostavljajo, da če jo bodo ignorirali, bo zanje pozneje naredila vse, kar si bodo želeli.

Nekateri celo verjamejo, da če bodo z žensko ravnali grdo, jim bo namenila še več ljubezni in pozornosti. Moški pozabljajo, da takšne manipulativne tehnike ne delujejo več. Časi se spreminjajo, danes ženska ve, kaj hoče!

Močna ženska ve, kaj si želi!

Nima časa za igranje iger, niti se ji to ne zdi zabavno. Če ste pripravljeni biti z njo, jo imeti radi, bodite z njo takšni, kakršni ste. Z njo ravnajte na pravi način, jo razvajajte, spoštujte – tedaj bo vse to tudi ona naredila za vas. Po drugi strani, če bo ugotovila, da z njo niste odkriti, da se igrate, bo odšla. Ne bo se niti obrnila nazaj.

Ve, da ko nekoga resnično ljubiš, ga ne ignoriraš. Ko ljubite, ne morete dati ljubezen in občutke na čakanje, ker to nima nobenega smisla. To ni ljubezen.

Močna ženska ljubi, da je ljubljena in cenjena ter da se ji izkazuje pozornost iz dneva v dan.

Želi biti prepričana, da ji boste krili hrbet in da lahko vedno računa na vas. Če ji ne daste tistega, kar potrebuje, vas bo zapustila. Brez razmišljanja.

Veliko moških še vedno misli, da v razmerju ne smejo pokazati svojih pravih čustev in občutkov. Pozabljajo, da je osnova vsakega uspešnega razmerja – povezanost in odkritost. In močna ženska ceni njegovo odkritost, bolj kakor karkoli drugega. Ve, da nikoli ne more imeti resničnega intimnega odnosa z nekom, ki ni iskren!

Močna ženska želi, da je njen partner odkrit, prijazen in ranljiv – z njo. Želi poznati njegovo dušo.

Torej moški, če želite imeti ob sebi pravo žensko, izklopite telefon in se osredotočite samo na njo. Ljubite jo, razvajajte in ji pokažite, da vam je mar zanjo, za njene občutke. Spoštujte jo. Šele tedaj, se bo zaljubila v vas in vam dala vso svojo ljubezen in pozornost.

1U8DAdulaZMBqdmr0dDcsSRv1GK “Bodiva samo prijatelja”: zgodba o čudovitem prijateljstvu, pa tudi o izgubljeni ljubezni catherine-heath-8Gstz_isnJY-unsplash Sindrom Ane Karenine: tako se obnaša ženska, ki jo bo ljubezen uničila 38-16 25 citatov, ki pokažejo, kaj pomeni prava sestrska ljubezen chermiti-mohamed-eS9Yl3y6peU-unsplash Z vami ne morejo manipulirati: 6 največjih prednosti empatične osebe ·