Ko očetje pazijo na otroke: smešen dokaz, zakaj NE SMEŠ zaupati moškemu
V zraku · buzz buzz

Ko pomislimo (vidimo na fotografijah), kako kreativni znajo biti očetje, ko čuvajo svoje otroke, se lahko le vprašamo, ali ženske vedno znova dokazujemo, da pri vzgoji otrok čisto preveč kompliciramo.

V sodobnem času se veliko govori o vključevanju očetov v vzgojo otrok, kar izhaja iz dolge tradicije, ko so v večini družin po svetu očetje služili denar, matere a so opravljale vlogo gospodinje, ki je otroku predstavljala obe starševski figuri. Danes, kot smo lahko priča, sta(vsaj v zahodnih družbah) oba starša na trgu dela, kar je privedlo do sprememb v vzgoji in spremenilo tudi to, koliko časa kateri starš preživi z otrokom.

Vzgajanje, pravijo starši, ni lahka naloga, če pa prepustite stvar v roke očetu, boste videli, da morda niti ni tako težko, kot se zdi. Iznajdljivost in sproščenost teh očetov nakazuje, da nikoli več ne bodo smeli ostati sami s svojimi otroki. :)

Galerija: Ko očetje pazijo na otroke

Želela se je guncati.Odpri galerijo

brada 10+ fotografij pred in po britju in ne boste verjeli, da je to ista oseba shutterstock_586218689 Kaj nas pritegne pri nasprotnem spolu na aplikacijah za zmenke? 1_NcoRbURF_cG_UZWC-eDP1g 11 dejstev o Velikih pokovicih, ki jih ne poznajo niti največji privrženci te serije Kapa za nos Tisti, ki vas vedno zebe, pozor! Letos vas bo grela ‘kapa za nos’ · · · ·