Parkirišča kot slikarsko platno.
V zraku · buzz buzz

V ZDA imajo srednješolci z vozniškim dovoljenjem prav poseben privilegij. Ne le, da dobijo svoje parkirno mesto, na Floridi in v Teksasu lahko tega celo uredijo po svoje, kot svoj vrtiček. En dan na leto je namreč namenjen slikanju parkirišč.

V ZDA nekatere srednje šole svojim dijakom z vozniškim izpitom, ki imajo svoje parkirno mesto, dovolijo, da jih po želji poslikajo. Za to imajo celo rezerviran poseben dan v letu. Učenci so pri svojem ustvarjanju zelo ustvarjalni in nekatera dela so prave umetnine, spet druga nas s svojo domiselnostjo dobro nasmejijo.

PREBERITE ŠE: Če bi umetniške slike lahko govorile … bi nas pošteno nasmejale

Na dan, ko šola odpade in je namenjen slikanju parkirišč, šole k sodelovanju povabijo tudi starše. Na asfaltu lahko izrazijo, kar jim srce poželi, seveda, dokler to ni žaljivo, največkrat pa učenci upodabljajo motive, ki krasijo tudi stene njihovih sob. Najbolje poslikana parkirna mesta objavljamo v nadaljevanju. Katero se vam najbolj dopade?

Poslikana parkirna mestaOdpri galerijo

Živali v gipsu Živali v gipsu so nekaj najbolj prisrčnega na tem svetu V Avstriji odkrili mamuta. V Avstriji odkrili milijon let stare ostanke mamuta! Slovenija v tujih pogovornih oddajah Slovenia vs. Talk Shows: Slovenija v tujih pogovornih oddajah kot dvorni norček Kopanje v Bauhausu Slovenec se je v trgovini Bauhaus okopal v razstavljenem jacuzziju ·