Kolekcija Leica 0.95: The Silver Edition
V zraku · tehnologija · gadgeti

Leica je znana predvsem po izdelovanju nekoliko nenavadnih fotoaparatov. Tokrat pa nemško podjetje buri duhove z lansiranjem kolekcije, v kateri fotoaparatu družbo delajo slušalke.

Leica je pri oblikovanju novih slušalk sodelovala s podjetjem Master & Dynamic. Nastala je kolekcija Leica 0.95: The Silver Edition, v sklopu katere bosta izdana dva modela naglavnih slušalk MW60s in MH50s ter ušesne slušalke ME05s.

Kolekcijo je navdihnil dizajn kamere Leica Noctilux-M 50 f/0.95 ASPH, ki prepriča s svojim elegantnim srebrnim ohišjem. Pri podjetju Master & Dinamic verjamejo, da se srebrna barva odlično povezuje s slogom, po katerem so prepoznavni pri Leici. Zato so bili pripravljeni zamenjati originalno črno barvo slušalk z bolj zapeljivim odtenkom, temu pa so dodali še črno usnje.

Kombinacija združuje najboljšo tehnologijo v fotografiji in zvoku. Naglavne slušalke ponujajo izjemno kakovost zvoka, medtem ko so ušesne slušalke posebne predvsem zaradi tega, ker imajo zamenljive čepke iz silicija, ki se odlično prilegajo ušesu tudi med gibanjem.

Galerija: Leica 0.95: The Silver Edition

Kolekcija Leica 0.95: The Silver EditionOdpri galerijo

Inovacija ni namenjena navadnim smrtnikom. IBM je razkril najmanjši računalnik na svetu Ali ustrezate opisu ciljnega kupca? Planet Gemini PDA: mini prenosnik, namenjen kreativnim ljudem Leica-Summicron_Feature-3_1512-x-1008_teaser-1316x878 Kamera Leica M Monochrom Stealth Edition sveti v temi MnD_MA770 Master & Dynamic MA770: brezžični zvočnik za arhitekte · · · · ·