754
V zraku · odnosi

Zlomljeno srce je treba vzeti resno. Ko se razidemo s partnerjem, lahko občutimo izgubo, ki je v mnogih primerih skoraj uničevalna. Takrat je mamljivo, da bi si na rano nalepili obliž v obliki nove romance. In v določenih situacijah ni s tem nič narobe, vendar pa na tak način lahko ogrozimo nov odnos. Če še nismo preboleli bivše ljubezni, se nam lahko zgodi, da po začetnih metuljčkih novega partnerja začnemo primerjati s prejšnjim. V življenju si moramo znati vzeti čas tudi za solze in žalovanje.

To so znaki, da si prehitro vstopil v novo razmerje …

V odnosu ponavljaš stare napake.

Tako kot ljudje so tudi vsi odnosi posuti z določenimi napakami. In s tem ni nič narobe. Problem je, ko se začneš vrteti okoli ene in iste točke, ki te spravlja v veliko stisko. Mogoče potrebuješ nekaj časa, da ozavestiš, kakšni vzorci se ti ponavljajo v življenju in zakaj je tako!

Novega partnerja primerjaš z bivšim.

Se zalotiš, da novega partnerja primerjaš z bivšim? Čeprav si verjetno ne moreš pomagati in tega nikakor ne počneš zavestno, to ni pravično do nikogar. Je možno, da bivšega/bivšo še nisi čisto prebolel/-a in jo/ga zdaj nekoliko idealiziraš? Če se ti to pogosto dogaja, ti lahko v veliki meri pomaga že to, da ozavestiš, da imaš s tem težave. Vzemi si nekaj časa samo zase in čas za prebolevanje. Tako boš naredil/-a prostor in priložnost za svojo sedanjo zvezo.

Še vedno pogosto govoriš o svojem bivšem partnerju.

Se tvoj bivši zelo pogosto pojavi v tvoji pripovedi? Ko z nekom končamo razmerje, to še ne pomeni, da morajo za nas čez noč postati mrtvi. Nasprotno, takšen odnos je lahko zelo nezdrav za obe vpleteni osebi. Nič ni narobe, če lahko s svojim partnerjem govoriš o svojem bivšem, navsezadnje se tvoje življenje ni začelo s trenutkom, ko si vstopil/-a v sedanjo zvezo. Vendar pa je nekaj povsem drugega, če o bivšemu partnerju govoriš ves čas.

Pogrešaš svojega bivšega partnerja.

Eden izmed bolj mikavnih razlogov za vstop v romantično zvezo je ta, da nas prisotnost osebe, ki nas vznemirja, velikokrat vsaj za nekaj trenutkov odreši lastnih stisk in skrbi. Če se ti zelo pogosto zgodi, da začneš bivšega ali bivšo pogrešati, ko si sam/-a, morda potrebuješ še nekaj časa za prebolevanje.


Ko postaneta tujca: 3 znaki, da partner ni več ISTA oseba, v katero si se zaljubila Ko postaneta tujca: 3 znaki, da partner ni več ISTA oseba, v katero si se zaljubila Ženske erogene cone, ki jim vsak "pravi moški" posveča več pozornosti Ženske erogene cone, ki jim moški posvečate premalo pozornosti 7 preprostih načinov, kako presenetiti boljšo polovico 7 preprostih načinov, kako presenetiti boljšo polovico maxresdefault (1) Dve strani enega razhoda: kako se ujemajo naše zgodbe, ko se razidemo? · · · ·