valižanski ovčar
V zraku · buzz buzz

Če želite videti nekaj nadvse ljubkega, potem berite naprej. Zbrali smo namreč najlepše mešančke, ki so potomci valižanskega ovčarja (“corgija”) in naključnih pasem.

Ste se že kdaj vprašali, kaj bi dobili, če bi mešali valižanskega ovčarja (corgija) z na primer čivavo? Ste že kdaj videli valižanskega ovčarja zmešanega s sibirskim haskijem? Morda ste si želeli, da bi imeli mešanico corgija in beagla … Ne gleda na pasmo, s katero mešate to igrivo, zaščitniško, prijateljsko in nepopustljivo pasmo psa (ki je mimogrede tudi najljubša pasma psov kraljice Elizabete II.), bodo rezultati nadljubki. Če želite dokaz, skočite v našo fotogalerijo, kjer so zbrani mešančki.

PREBERITE ŠE: PSI POMOČNIKI IN NJIHOVA NEVERJETNA ZVESTOBA

Galerija – ko se valižanski ovčar (corgi) pomeša z drugo pasmo

Valižanski ovčar + pomeranecOdpri galerijo
Obsceno bogati Američani skozi objektiv Generation Wealth: obsceno bogati Američani skozi objektiv trusted housesitters Trusted Housesitters: bivajte v dvorcu ali sanjski vili brezplačno valovi-cover Surova moč valov ujeta v animirane fotografije maxresdefault-3-2 10 primerov, kako lahko možgani izdajo vse naše skrivnosti · · · · · ·