Ko sta si usojena: očitni znaki, da sta drug za drugega
V zraku · odnosi

Zaljubljenost nam izriše nasmeh na obrazu in prinese neizmerno srečo, a hkrati nam vlije strah pred zavrnitvijo. Sem tudi jaz svoji simpatiji všeč?

Včasih ni čisto jasno, ali je bolje imeti simpatijo ali ne. Metuljčki v trebuhu, nasmeh na obrazu in misli nanjo nam sicer v življenje prinesejo kanček sreče, a ni vse vedno tako rožnato – vprašanje, ali ljubljena oseba čuti enako, je tisto manj prijetno, sladko trpljenje, na katerega odgovor želimo izvedeti v čim krajšem času.

Čustvom težko ukazujemo, lahko pa se izognemo zlomljenem srcu. Včasih ne vemo, ali so tisti, ki so nam všeč, sploh pravi za nas. Še težje pa izvemo, ali smo tudi mi njim všeč. Marsikdo nima dovolj poguma, da simpatijo ogovori in ji tudi prizna svoja čustva. Da pa vam ne bo treba premišljevati, ali ste tudi vi vaši simpatiji všeč, vam strokovnjaki za razmerja odkrijavo pet očitnih znakov, da sta drug za drugega.

Očitni znaki, da sta drug za drugega …

1. Delita isti smisel za humor.

Ena pomembnejših stvari v vsakem razmerju je isti smisel za humor, ki vaju bo povezal, smeh pa vama bo pomagal v težkih trenutkih. Isti smisel za humor po mnenju strokovnjakov pomeni tudi, da sta na isti valovni dolžini – ta pa je osnova za dobro razmerje.

2. Vzajemno razumevanje.

Za uspešen odnos mora obstajati zdrava in produktivna komunikacija. Če vas partner razume, na da bi vam bilo treba pojasnjevati stvari, je zelo dobra komunikacija med vami. Komunikacija je preprosta, ko ste s pravim tipom osebe.

3. Med vama je kemija.

Ko govorimo o kemiji v parom, verjetno pomislite na strast in spolnost. Ne, tu je govora o naravni kemiji, pri kateri gre za spontano vez med vama, ki kaže, da se bosta dobro imela – le če je ta prisotna, bo vajina komunikacija nadgrajena.

4. Imata skupna zanimanja.

Če želite s simpatijo stopiti na višjo raven, morata imeti nekaj skupnega. Seveda nekatera zanimanja niso ista. Druga v vaše življenje vstopijo z razmerjem, toda veliko verjetnejše je, da sta drug za drugega, če imata skupna zanimanja. Podobnosti v zanimanjih so temelj naravne povezave v razmerju.

5. Tudi vi ste simpatiji všeč.

Ko ugotovite, da sta drug za drugega, nastopi nova težava – kako vedeti, da si vas simpatija resnično želi in da ne gre zgolj za igro. Sterokovnjaki pravijo, da to razpoznate iz pogleda. Simpatija vas gleda na poseben način, ko si vas resnično želi. Ko gre za neposredno, globoko in močno željo.

Če v očeh vaše simpatije opazite ta pogled, je čas, da naredite korak. Težko je preprečiti, da se ne bi zaljubljali v osebe, ki niso prave za vas, a pogled v očeh je eden izmed znakov, ki vam pokaže, kako prepoznati razliko med nekom, ki si vas resnično želi, in nekom, ki ne.

Dan po razhodu: kaj napisati bivši ljubezni potem, ko sta se razšla Dan po razhodu: kaj napisati bivši ljubezni potem, ko sta se razšla 10 stvari, ki bodo osrečile vašega otroka 10 stvari, ki bodo osrečile vašega otroka Nepoštene igrice, ki se jih pari igrajo v razmerju Vsak si želi ljubezni: nepoštene igrice, ki se jih pari igrajo v razmerju Prepovedane ljubezni: znamenja, ki nikakor ne gredo skupaj Prepovedane ljubezni: znamenja, ki nikakor ne gredo skupaj · · · · ·