man-s-hand-on-a-woman-s-leg-4100803
V zraku · odnosi

Tipična situacija: sedita v kinu ali avtomobilu in on položi svojo dlan na tvojo nogo. Občutek ni slab, a sprašuješ se, kaj želi s tem povedati. To je zanimalo tudi uporabnike spletne strani Quora, med katerimi se je vnela zanimiva razprava, ki odkriva moško psihologijo.

Kot pišejo na Quori, je polje interpretacij odprto, kar pomeni, da je njegova odločitev, da položi dlan na tvojo nogo povezana z njegovimi izkušnjami in osebnostjo.

Za nekatere moške je to lahko znak, da so posesivni in preizkušajo tvoje meje. Do kam si pripravljena iti? Ti njegov dotik ustreza? Drugi moški želijo na takšen način spodbuditi fizični kontakt, ki bo morda peljal korak dalje. Spet tretji moški želijo sprostiti napetost v zraku in se približati svoji ženski.

A le samozavestni moški, ki iskreno ljubijo, želijo s tem dejanjem pokazati, da njihova ženska pripada le njim – gre za zaščitniško dejanje, s katerim moški pove, da bo vedno ob tebi, je tvoj in ti si njegova.

long-truong-iiVddzqbJwQ-unsplash Vsi se sprašujemo: kdaj in kako prvič poljubiti simpatijo? frank-and-lola-hi-res Za srečno zvezo je idealna ta starostna razlika! fhd004CSR_Natalie_Portman_109 Kaj se zgodi v tvojem telesu, ko ti nekdo zlomi srce? photo-of-woman-hugging-man-from-behind-2462402a Kruta resnica: obdobje, v katerem ženska moškega ne potrebuje več · ·