shutterstock_1060159610
V zraku · odnosi

Ljubezen je zelo zapletena stvar. In jasno je, da odgovora na vprašanje, ali si prava zanj, ne moreš dobiti kar tako. Posebej bodi pozorna, če ti zastavi kakšno izmed teh treh vprašanj, ker boš končno dobila odgovor, na katerega si tako dolgo čakala.

Del odnosa je črvičenje v trebuhu, neučakanost in strah pred tem, ali je tudi on prepričan, da si prava zanj. Če si resnično predstavljaš življenje z nekom, se moraš prepričati, da je tudi tvoja simpatija istega mnenja, kot si ti glede tega, kako sploh je videti vajina prihodnost. Iz teh vprašanj bi to lahko ugotovila.

Po besedah ​​Damone Hoffman, gostiteljice podcasta Dates & Mates, moški zastavi ženski naslednja vprašanja, ko ugotovi, da je resnično prava zanj.

Sem všeč tvoji družini?

To vprašanje se morda zdi naivno, vendar kaže, da je tvoja simpatija zelo resna glede vajinega odnosa. Če nekdo želi dolgoročno biti s teboj, si želi odobritev tvoje družine, pravi Hoffman. Tisto, kar ga najbolj zanima, je to, ali bodo vaši družinski člani postali njegova družina oz. ali se bo počutil dobrodošlega v tvoji družini.

Kakšna starša bova?

Nedolžno vprašanje, ki je neverjetno pomembno. Zdi se lahko, da gre za nedolžen pogovor in sanjarjenje, a če moški sprašuje takšne stvari, je to znak, da si želi deliti svoje življenje s teboj. Hoffman priporoča, da se ta pogovor začne zgodaj v razmerju, saj le tako lahko vidita, ali imata enake poglede na ustvarjanje družine.

Mi imaš kaj za povedati, česar mi še nisi?

To vprašanje je zelo srhljivo in deluje, kot da gre za trik, a v tem trenutku imaš priložnost, da poveš stvari, za katere bi partner prej ali slej verjetno izvedel. Njegovo preizkušanje pomeni, da si želi resno zavezo. Če ne moreš zaupati svojem partnerju resnice že na začetku, se bo vajino partnerstvo zelo hitro zaključilo.


9 nedolžnih skrivnosti, ki jih moški prikrivajo od žensk. 9 nedolžnih skrivnosti, ki jih moški prikrivajo ženskam 5 osnovnih stvari, ki popolnoma zmanjšujejo možnost, da bi prevarala drug drugega po mnenju strokovnjaka. 5 osnovnih stvari, ki po mnenju strokovnjaka popolnoma zmanjšujejo možnost, da bi prevarala drug drugega 9 nedolžnih skrivnosti, ki jih ženske prikrivajo od moških. 9 nedolžnih skrivnosti, ki jih ženske prikrivajo moškim shutterstock_583263517 5 poz, ki jih poskusita med rjuhami, ko sta utrujena ali lena · · ·