Nikita Golubev: umazani avtomobili kot umetnost
V zraku · buzz buzz

Ruski ilustrator Nikita Golubev je dokazal, da so lahko umazani avtomobili čisto prava umetnost. In to na res visoki ravni. Ko se bo torej spet kdo posmehoval vašemu umazanemu avtomobilu, mu lahko zdaj razložite, da podpirate umetnost.

Vi vidite umazan avtomobil, drugi vidijo umetniško platno. In če živite v Moskvi, potem lahko vaš avto postane ravno to. Hočete ali nočete. Ruski umetnik in ilustrator Nikita Golubev namreč umazane avtomobile spreminja v neverjetne umetnine. Še preden je začel s tem kot s stalnim projektom, se je Nikita ukvarjal s slikanjem, risanjem in digitalno umetnostjo. In zakaj ima ta projekt prednost? Gre namreč preprosto za to, da s tem poudarja krhkost in minljivost takšnih neverjetnih risb.

PREBERITE ŠE: Ločitvene torte – presenetljiva kulinarična uspešnica

Galerija – umazani avtomobili so lahko prava umetnost

Nikita Golubev: umazani avtomobili kot umetnostOdpri galerijo
Dunking Devils Slovenska akrobatska skupina Dunking Devils postavila Guinnessov rekord What Is Sexy 2017 What Is Sexy 2017: Kaj je seksi po mnenju Victoria’s Secret? Tedaj še 'samo' nepremičninski mogotec Donald Trump je leta 1989 dobil namizno igro, ki je temeljila na nepremičninskem mešetarjenju. Museum of Failure: muzej polomij, ki časti človeško ustvarjalnost z motorjem potuje sama Bivši fant ji je rekel, da ne zmore … zdaj po svetu z motorjem potuje sama · · · ·