Ko ženska igra: tako veš, da hlini, da je doživela orgazem
V zraku · odnosi

S tem, ko se ženske pretvarjajo, da so doživele vrhunec, dodatno podpirajo normo, da je spolni odnos v uslugi moškega užitka in občutka, da je zadovoljil žensko – s tem tudi moške neposredno učijo, da jim njihov način ljubljenja ustreza, čeprav to morda ne drži. In, ker ženske ne želijo užaliti moškega, se zatečejo k hlinenju – kako ga prepoznaš?

Razlike v doživetju vhunca med heteroseksualnimi ženskami in moškimi se gibljejo nekje med 17 % in 52 % – vse študije konsistentno kažejo, da ženske doživljajo manj vrhuncev kot moški. In ne zaradi tega, ker tega niso sposobne, temveč zato, ker so njihove spolne želje manjkrat izpolnjene.

Če se z ženska pretvarja, da doživlja vrhunec, se ta realnost samo še poglobi – ti misliš, da si je zadovoljij in si potrdiš, da je tvoj način ljubljena “FANTASTIČEN”. In tako se začne začaran krog neprestanega hlinenja in neizpolnjevanja želj.

V nadaljevanju si lahko prebereš znake, ki kažejo, da ženska hlini, da je doživela vrhunec – te informacije vama lahko pridejo prav, da se pogovorita, kako bi morda lahko izboljšala vajino spolno izkušnjo in oba enakovredno uživala v spolnosti.

1. Vrhunec doživi kmalu po tem, ko jo k temu pozoveš. Nič ne uniči vrhunca bolj kot to, da te nekdo priganja, da ga moraš doživeti. Če jo priganjaš k vrhuncu, se bo zlagala, da ga je doživela, ker ne želi prizadeti tvojih čustev.
2. Nista se posvetila predigri. Veliko žensk ne more doživeti vrhunca zgolj s penetracijo. Dobra predigra, aktivacija celotnega telesa in čustvena povezanost ključne poti do resničnega vrhunca.

3. Pred kratkim je že doživela vrhunec. Če ga je ravno doživela in od nje zahtevaš še enega, je boljše, da se sprijazniš z realnostjo, da ženske po vrhuncu potrebujejo fazo počitka.
4. Ne čuti rahlih vaginalnih krčev. Večina žensk med vrhuncu doživi rahle vaginalne krče, ki so čutiti kot neko utripanje vaginalne stene (in celega telesa).

5. Nenadoma želi spremembe. Če ti nenadoma predlaga, da bi rada počela številne druge stvari v postelji, obstaja možnost, da ji dosedaj vajino spolno življenje ni zares ustrezalo in ji potemtakem ni omogočilo resničnih vrhuncev.
6. Njeni vrhunci se popolnoma razlikujejo. Logično je, da ne bo vsak njen vrhunec popolnoma isti, vendar če je med njenimi vrhunci drastično odstopanje, je možno, da je kakšen ponarejen.

Ko moški ljubi z vsem srcem: te besede boš slišala le, če te ima zelo, zelo rad Ko moški ljubi z vsem srcem: te besede boš slišala le, če te ima zelo, zelo rad roberto-nickson-ttB3z9bDiHQ-unsplash (1) Raziskava pravi: ženske se imamo boljše s prijateljicami kot partnerji! Želijo si ljubezni: 3 temelji razlogi, zakaj se inteligentni ljudje težko zaljubijo Tudi oni si želijo ljubezni: zato se inteligentni ljudje težko zaljubijo Matematika ti bo končno prišla prav: s to formulo izračunaš, kdaj boš srečala pravega partnerja Matematika ljubezni: s to formulo izračunaš, kdaj boš srečala pravega