naslovna
Utrip mesta · mobilno

Na žalost ni resnično njihov, je le plod domišljije 3D-oblikovalca Maksima Burova. In če se po kakšnem naključju vodilni pri švedskem Konigseggu le odločijo za izdelavo motornega kolesa, si močno želimo, da uporabijo predlagani dizajn Bike 1090.

Na spletu kroži kopica računalniško ustvarjenih slik in modelov takšnih in drugačnih avtomobilov, čolnov, motornih koles in vsega ostalega. Nekatere stvaritve pa so preprosto tako dobre, da jim moramo deliti z vami. Koenigsegg Bike 1090 nas je pritegnil s svojo obliko, ki jo z lahkoto povežemo s Koenigseggovimi superšportnimi avtomobili.

Študija deluje resnično, realno in prav lahko bi se zgodilo, da bomo nekoč v prihodnosti le opazili kakšno tako motorno kolo. Koncept nosi Goodyearove športne pnevmatike in Borlinov izpušni sistem, kar nam da vedeti, da je koncept namenjen doseganju visokih hitrosti. Nam je konceptno razmišljanje zagotovo všeč in močno držimo pesti, da se za kaj takega odločijo tudi pri Konegseggu.

PREBERITE ŠE: ČE BI KOENIGSEGG IZDELOVAL MOTOCIKLE…

Galerija slik – Koenigsegg Bike 1090: Koenigseggov nori motor

Koenigsegg Bike 1090Odpri galerijo

Batmanova čelada Batmanova čelada volvo-v90-corss-countruy 5 najbolj “moških” karavanov, s katerimi boste zagotovo izstopali 2018 Hennesey Velociraptor 6X6  Ford F-150 2018 Hennesey Velociraptor 6X6 Ford F-150 upravičuje svoje dinozavrsko ime Lazareth Yamaha R1 Lazareth Yamaha R1 Street: filmski rekvizit poželenja · · ·