BeFunky Collage
V zraku · buzz buzz

Uf, nam je tukaj pošteno vroče! Ko smo že mislili, da imamo koledar leta, smo naleteli na koledar francoskih gasilcev, ki poleg svoje moči in poguma kažejo tudi izklesana telesa. Po ogledu galerije bo stari novi koledar nedvomno pristal v košu.

Fotograf Fred Goudon ni novinec na področju koledarjev – koledar z gasilci je namreč posnel tudi za leto 2016. No, veselite se! Koledar je nastal tudi za leto 2017. Denar, ki ga bodo prejeli od prodaje koledarja, bodo podarili dobrodelnim organizacijam, ki delujejo na področju požarne varnosti v državah v razvoju. V galeriji si lahko pogledate nekaj fotografij s koledarja in nekaj fotografij iz ozadja nastajanja le-tega, a vas opozarjamo, da obstaja nevarnost vžiga.

PREBERITE ŠE: 8 stvari, ki jih zrel moški nikoli ne bi naredil

Galerija – francoski gasilci na koledarju, ki ga morate imeti

Seksi koledar s francoskimi gasilciOdpri galerijo

Maracana Klavrna podoba olimpijskega prizorišča v Riu – tako je danes videti Maracana Zaščitna ograja Inovativna zaščitna ograja, ki bo reševala življenja na cesti Ilustracije deklet Ilustracije deklet, ki bi si jih želeli spoznati v resničnem življenju Polet z motornimi sanmi Ekstremno! Polet z motornimi sanmi! · · · ·