modne_kolekicja free
Utrip mesta · moda

Kolekcija superg Nike Free izhaja iz raziskovanja tekaške noge v gibanju in tako so po 10 letih nenehnih inovacij z uporabo novih tehnologij predstavili tekaški copat, ki omogoča človeku čimbolj naravno gibanje.

Skozi razsikave so spoznali, da se noge tekačev ne premikajo linearno, kot se premika telo.  Odgovor, kako omogočiti naravno gibanje stopala med tekom ponujajo modeli v kolekciji Nike Free: 3.0 Flyknit, Nike free 4.0 Flyknit in Nike Free 5.0. Prvi nudi več prilagodljivosti in štirimilimetrski odmik pete do prednjega dela nog, drugi zagotavlja fleksibilnost z več oblazinjenosti, zadnji pa povezuje naravno prožnost in tradicionalni tekaški čevelj.

Nike Free 3.0 Flyknit nudi več prilagodljivosti in štirimilimetrski odmik pete do prednjega dela nog, Nike Free 4.0 Flyknit zagotavlja fleksibilnost z več oblazinjenosti, Nike Free 5.0 pa povezuje naravno prožnost in tradicionalni tekaški čevelj.

PREBERITE ŠE: Superge v letu 2050: obnavljajoče protocelične superge

NOVE Nike Free od sedaj lahko kupite v novem prodajnem kotičeku v trgovini Intersport v hipermarketu Mercator v Šišiki (prvi Nike kotiček v trgovini Intersport v Sloveniji)!

Več fotografij vam ponujamo v galeriji

Odpri galerijo
Foto: Mango Pri Mangu so že pripravljeni na jesen Wildfox & Mango Moda na plaži – idealna torba za na plažo culottes_cover Lahkotni modni trend culottes brothervellies4 Brother Vellies: afriški dizajn obutve osvaja modne navdušence ·