Kolo Angell
Utrip mesta · mobilno

V svojem zadnjem projektu se je francoski oblikovalec Ora-ïto združil s prav tako francoskim podjetnikom Marcom Simoncijem, s katerim sta ustvarila kolo Angell. Elegantno električno kolo tehta le 13,9 kilogramov, z zaslonom na dotik na krmilu pa ponuja pametno in preprosto vožnjo po mestu.

Idejo za kolo Angell lahko pripišemo Simonciju, ki si je pred tremi leti zastavil pomembno vprašanje: “Kaj če bi naredili najboljše električno kolo?” S pomočjo oblikovalca Ora-ïte mu je uspelo. Tako je nastalo čudovito kolo iz aluminija in ogljikovih vlaken.

Na krmilu je zaslon na dotik, ki uporabniku omogoča, da je na tekočem z vremenskimi napovedmi, informacijami o kakovosti zraka, nivojem baterije, hitrostjo in porabljenimi kalorijami. Kolo Angell se ponaša tudi z odstranljivo baterijo, ki tehta manj kot 2 kilograma, in hiperboličnimi lučmi. Baterija se napolni v dveh urah, da pa bodočega lastnika ne bi skrbelo, ima baterija tudi samodejni sistem zaklepanja, ki jo ščiti pred krajo.

Poleg tega, da gre za eno najlažjih električnih koles na svetu, kolo Angell uporabnikom ponuja tudi tri različne načine vožnje: prosto vožnjo, navigacijsko vožnjo in športno vožnjo, z maksimalno hitrostjo 25 km/h ter avtonomijo 70 kilometrov.

Kolo je na voljo v črni ali srebrni barvi in je na voljo za naročilo po ceni 2.690 evrov. Proti plačilu so na voljo številni dodatki, kot so blatniki, lesene košare, čelade, zaščitne maske za obraz, itd.

Galerija: kolo Angell

Kolo AngellOdpri galerijo

Polestar-Percept-electric-car Polestar Precept je avantgarden, veganski, električen! Ziller-R9T-001-1982-default-large Zillers Garage BMW R9T: mokre sanje Mad Maxa bg-100th-anniversary.ts.2003020049310000 Mazda proslavlja svojo 100-letnico s čudovitimi retro jeklenimi konjički v omejeni izdaji! RAND-Leisure-28-lake-1536x835-1 Rand Leisure 28: hibridno razkošje na valovih ·