V zraku · buzz buzz

O bolečih krčih in nihanjih razpoloženja se ženske stežka šalimo. A te komične in brutalno iskrene ilustracije o tistih dneh v mesecu vas bodo pošteno nasmejale!

Tisti dnevi v mesecu so prava beda in večina žensk se bo s tem strinjala. Tudi če se želimo nekoliko spodbuditi in se prepričati, da tam nekje obstaja ženska, ki se počuti še slabše, smo težko pomirjene z naravo, ko pride do bolečih krčev. Da pa bi bilo vse skupaj le nekoliko bolj zabavno (no, ta bo težka), so tukaj komične ilustracije o tistih dneh v mesecu in težavah, s katerimi se dekleta redno srečujemo. Ni se najlažje poistovetiti s temi brezsramnimi, a resničnimi in zelo zabavnimi ilustracijami. A se je vseeno nekoliko lažje soočiti z menstruacijo iz pekla, ko vemo, da smo vse ženske v ‘istem šmornu’.

PREBERITE ŠE: Duhovite ilustracije, ki povzamejo življenje deklet med dvajsetim in tridesetim letom

Galerija – komične ilustracije, ki jih bodo razumele samo ženske

Komične ilustracije o tistih dneh v mesecuOdpri galerijo

Stevardese uporabljajo kliker Zakaj nas stevardesa na letalu pričaka z rokami na hrbtu? Prekrižanje nog kot Sharon Stone Noge so prekrižale kot Sharon Stone Planet Earth II Planet Earth II: Ta 360-stopinjski video nas popelje v drug svet najboljši šef na svetu Najboljši šef na svetu prihaja iz Indije! · · ·