Jutro kasneje: končno so našli zdravilo za alkoholnega mačka
Utrip mesta · zdravje & lepota

Če si se “nacedil” in nisi uspel večer prej prepričati sebe, da boš umerjeno pil, boš jutro kasneje moral pretrpeti sodomo in gomoro, preden se vrneš v normalo. Iskren nasvet: pravočasno si priskrbi zdravilo za alkoholnega mačka.

Težka glava, slabost, vrtoglavica, nemoč, nemiren trebuh, suha usta – to je dobro znana cena divjega pohajkovanja, ki jo jutro kasneje moraš plačati.

Čisto vsaka oseba, ki ljubi alkohol, ima svojo teorijo, kako pozdraviti alkoholnega mačka. Nekateri kombinirajo hrano s pijačo, drugi se mu poskušajo izogniti s pomočjo tablet, spet tretji prisegajo na načelo “klik se s klinom zbija”. In iz obupa boš verjetno tudi ti jutro kasneje klical izkušene pivce, da ti zaupajo zdravilo za alkoholnega mačka. Odloži telefon, ker je znanost končno našla ultimativno rešitev!

Znastveniki so ugotovili, da je zdravilo za alkoholnega mačka HRUŠKOV SOK, ki ga domnevno spiješ jutro kasneje. 220 ml soka iz hrušk, priporočljivo je, da so azijske, domnevno izniči simptome mačka, saj te pomagajo telesu, da hitreje in lažje prebavi alkohol iz telesa in zmanjša njegovo absorpcijo. Domnevno lahko sok zmanjša za 20 % nivo alkohola v krvi.

Azijci so verjeli, da so hruške simbol nesmrtnosti. Uporabljali so jih za zdravljenje številnih bolezni več kot 2000 let. In četudi imaš rešitev na dlani, znanstveniki pravijo, da se nanjo ne smeš preveč zanašati, zato raje zmanjšaj vnos alkohola!

View this post on Instagram

I don’t feature non-baked good items on here often, but these Asian pears were too good not to highlight. I could not believe that so many farmers at the @slcfarmersmarket had Asian pears this weekend. Now I have always loved this sweet fruit, but these were seriously THE BEST ASIAN PEARS OF MY LIFE. So juicy, so flavorful, and so sweet without being cloying. I’m shook. Like I had a bite of brownie after eating a pear, and I actually thought to myself, “I think I would rather eat another pear for dessert.” 😱😱😱 . . . . . . . . #slcfarmersmarket #utahisrad #f52farmstand #locallygrown #farmfresh #supportlocal #asianpear #pears #f52grams #feedfeed #kitchn #foodtographyschool #foodbloggerpro #huffposttaste #imsomartha #damnthatsdelish #yelpslc #todaybreakfast #todayfood #eeeeeats #foodblogfeed #gloobyfood #hautecuisines #pear #foodstagram #foodtography #healthyish #fitfoodie #whatsonmyplate #eatpretty

A post shared by @ ohceciliabakes on

DRUGI NAČINI, KAKO SE REŠITI ALKOHOLNEGA MAČKA:

Najhujša posledica pijančevanja je dehidracija, zaradi katere te boli glava in imaš vrtoglavico. Strokovnjaki svetujejo, da ti bo pri izničevanju mačka pomagala predvsem voda, čaj ali vitaminski napitek za športnike, bogat z elektroliti.

Na vadbo lahko pozabiš: ta stvar maščobo preoblikuje v "radiatorčke" Pozabi na vadbo: ta stvar iz maščobe oblikuje “radiatorčke” 5 živil, ki jih ne bi smeli mešati z alkoholom 5 živil, ki jih ne bi smeli mešati z alkoholom Slovenke z najlepšo: najboljše vaje za "insta" zadnjico Slovenke z najlepšo: top vaje za “insta” zadnjico shutterstock_318088595 Top triki: kako preprečiti žuljenje, drgnjenje in neprijeten vonj čevljev? ·