Falusne šminke
Utrip mesta · zdravje & lepota

Pred kratkim so modni svet dodobra razburkale šminke, ki s svojo obliko posnemajo falus! Mushroom Penis Lipsticks znamke Princessa USA so kakopak naletele na mešan sprejem. Nekaterim se zdi ideja posrečena in zabavna, spet drugi se nad šminkami zgražajo in menijo, da so neokusne. V kompletu jih dobite ducat. Kaj pa vi porečete na ta kontroverzna rdečila za ustnice?

Mushroom Penis Lipsticks so verjetno najbolj kontroverzne šminke vseh časov. Fotografije šminke v obliki falusa (prijela so se jih tudi imena, kot sta lipdicks in dicksticks) so se po spletu razširile kot požar in dvignile veliko prahu in obrvi.

PREBERITE ŠE: Šminka skozi čas: 100 let trendov rdečila za ustnice

A video posted by Bianca (@drac_makens) on


Na Amazonu lahko komplet dvanajstih (različnih, tudi svetlečih odtenkov) naročite za 16 ameriških dolarjev (cca 14,50 evra), a le v ZDA. Kdaj, če sploh, dosežejo Evropo, še ni znano.

Šminke v obliki falusaOdpri galerijo
Najboljše vaje za čvrsto zadnjico na YouTubu Sladoled proti mačku Gyeondyo: sladoled proti mačku cover-raven-trebuh 6 drugačnih vaj za popoln trebuh cover-vaje-trebuh1 5 vaj za vitek pas, ki vam bodo vzele le 15 minut · ·