Stilske ikone v kopalkah
Utrip mesta · moda · ženska moda

Včasih se je za inspiracijo najbolje ozreti nazaj, v pretekel čas, ki je poln modnih navdihov, za katere so poskrbele najbolj modne ženske prejšnjega stoletja. Poglejmo, kakšne kopalke so v preteklosti nosile ženske, ki še danes veljajo za največje stilske ikone.

Ženske kot so Marilyn Monroe, Brigitte Bardot, Sophia Loren in Jane Birkin so zaznamovale zlato ero razvijajoče se mode, njihove fotografije pa so pravi navdih še dandanes. Ker se bliža poletje, smo zbrali fotografije, ki prikazujejo, kako pozirajo na plažah, jahtah, ob bazenih in še kje drugje. Naj vas navdihnejo vintage kopalke in ženske postave naših najljubših stilskih ikon.

PREBERITE ŠE: Sao Paulo Fashion Week 2015: Vroče kopalke za pomlad-poletje 2016

Marilyn Monroe, 1951Odpri galerijo
Pol-pol: zadnji krik med ženskimi frizurami Ženske frizure 2015: pozabite na prelivanje barvnih odtenkov, v trendu so pričeske split-dyed Spuščene fige Frizure 2015: 5 spuščenih fig letošnje pomladi Sončna očala Miu Miu Sončna očala Miu Miu: Za ljubiteljice velikih okvirjev Nakit v obliki sladkarij Najbolj okusen nakit na svetu – uhani in obeski, ki so čiste kopije pravih sladkarij · ·