Monokini kopalke, ki so obnorele ženske
Utrip mesta · moda · ženska moda

Nakup kopalk marsikateri ženski predstavlja nočno moro, saj želijo najti kopalke, ki so skladne z njeno postavo in telo pravilno poudarijo. Če se prepoznate v tem, potem imamo za vas rešitev. Pravzaprav za vse ženske. Znamka Dear-lover je namreč odkrila skrivnostno formulo za kroj monokini kopalk v katerih vse ženske izgledajo privlačne in zapeljive. In še ena odlična novica. Vaše so že za dobrih 10 evrov.

Verjetno je marsikatera izmed vas zgornje trditve prebrala z veliko mere skepse. Elegantne modne kopalke, ki so praktično zastonj in v katerih vsaka ženska izgleda privlačno in zapeljivo? Zdi se kot velika potegavščina, a več kot 700 komentarjev (večina je pozitivnih) na strani spletne prodajalne Amazon.com in številne fotografije uporabnic (med njimi tudi transseksualne igralke Laverne Cox, Oranžna je nova črna) pravijo drugače.

PREBERITE ŠE: Ko moški ugibajo cene ženskih kopalk in očitno o tem nimajo pojma

Monokini kopalke znamke Dear-lover so več kot očitno sveti gral ženskih kopalk.

Monokini kopalke, ki so obnorele ženskeOdpri galerijo
PicMonkey Collage Trend / Ženski čevlji / Jesen 2015: kaj bomo nosile to jesen? Torbice in verižice v obliki hrane Ženske torbice in verižice v obliki hrane V trendu je semiš Modni trendi 2015: Letošnja jesen bo v znaku semiša Nova kolekcija čevljev Sophie Webster Sophia Webster: Kolekcija čevljev, ki jo je navdihnila punčka Barbie ·