Kot krona dobrega stila: 8 načinov, kako nositi slamnati klobuk za vsako priložnost
Utrip mesta · moda · ženska moda

Punce, pozabite na to, da je slamnati klobuk zgolj za na plažo – ta dodatek je lahko najlepši poletni detajl, ki se bo podal čisto vsaki modni kombinaciji. Če ne veste, kako ga nositi, je tukaj 8 načinov za vsako priložnost.

Slamnati klobuk je neizogiben modni detajl, ki ga lahko nosite v vsaki priložnosti, kar pomeni, da ni zgolj dodatek za na morje in pesek, temveč ženske, ki vedo, da je to krona dobrega stila, ga uporabljajo tudi “na ulici”.

Da je slamnati klobuk “must have” v vaši poletni omari so dokazale predvsem modne blogerke, ki jih družijo z oblekami, krili, topi, srajcami, hlačami

Če nam ne verjamete na besedo, si spodaj oglejte 8 načinov, kako nositi slamnati klobuk za vsako priložnost .. morda vas prepričajo v nakup modnega dodatka, ki ga ne boste želeli sneti s svoje glave to poletje.

Kako nositi slamnati klobuk za vsako priložnost:

View this post on Instagram

wearing a ring but ain’t gon’ be no Mrs. 💍

A post shared by Dunja Jovanic (@imfashionbabe) on

View this post on Instagram

Our weekend vibe.

A post shared by Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi) on

View this post on Instagram

A few weeks ago, when the #peonies season was blooming.

A post shared by Aleksandra V (@withinstalovealex) on

Galerija: Kje kupiti najboljši slamnati klobuk?

SLAMNAT KLOBUKOdpri galerijo
nakit 2019 Top nakit za poletje: za vsak budget in za vse kose v tvoji omari e27355188fb24b3d902dd1129a2b58d8_1080x1350 Kolesarske hlače: nore ideje, kako kombinirati ta vroč kos Našli smo obutev za tvoj dan: ti natikači Crocs so narejeni za neveste Našli smo obutev za tvoj dan: ti natikači Crocs so narejeni za neveste Ženske jih obožujejo: 10 načinov, kako nositi lasnice (špangice) Ženske jih obožujejo: 10 načinov, kako nositi lasnice (špangice)