IMG_2508
Utrip mesta · zdravje & lepota

V Kozmetiki Afrodita potrjujejo, da so cvetlice v modi in da je moda v cvetlicah, zato so ustvarili novo pomladno kolekcijo za prhanje SECRET GARDEN. Kreatorji še ene fantastične kozmetične zgodbe so na prizorišču Ljubljana fashion week predstavili novo kolekcijo negovalnih gelov za prhanje, ki tako ljubiteljem oljnih kot tudi kremnih gelov pričara sproščujoče, čutno razvajanje pod prho.

Povabljene je voditeljica Ula Furlan popeljala v skrivnostni svet opojno dišečih cvetlic, ki jim je po motivih Afroditinih gelov za prhanje dala modno podobo oblikovalka Maja Štamol. Romantične svilene kreacije, ki so upodabljale štiri cvetlične gele: Magnolijo, Divjo orhidejo, Vrtnico in Potoniko so navdušile tudi številne znane Slovenke, med drugimi Katarino Habe, Jerco Legan Cvikl, Tjašo Kokalj, Ajdo Sitar, Niko Veger, Azro Selimanovič in Mariko Savšek ter urednice modnih revij in predstavnike ključnih slovenskih medijev. Modno dogajanje je popestrila tudi pevka Raiven, ki se je predstavila v vlogi manekenke in pevke.

Katarina Habe in Nika VegarOdpri galerijo
Posledice sladkorja na telo. Če upoštevaš načelo, da si to, kar ješ, boš po teh fotografijah nehal jesti sladkor Klopi Kako se zaščititi pred klopi? cover-shower Se tuširaš prepogosto? Prenehaj takoj! Regrat Regrat, najbolj neverjetno zastonjkarsko živilo in zdravilo ·