WK1_BrandHub_UrbanDecay_Naked2x2_b3_en_@2x
Utrip mesta · zdravje & lepota

Vas je zasvojila kozmetika znamke Urban Decay? Vse najljubše izdelke boste lahko kmalu našli na enem mestu. Urban Decay namreč napoveduje prihod v Slovenijo. Izbirali boste lahko med najnovejšimi izdelki: naj gre za nežna žametna senčila (vključno z nekaterimi od najbolj prodajanih palet), drzna kremasta rdečila za ustnice ali pa za izdelke lahkih tekstur ter pršila za končni videz in obstojnost za celodnevni brezhiben videz vaših ličil.

Sandy Lerner, David Soward in Wende Zomnir so januarja 1996 na trg lansirali Urban Decay. Proizvodi so obsegali linijo 10 rdečil za ustnice in 12 lakov za nohte. Ustvarjalci so navdih črpali iz zbledelih kulis mestne pokrajine in proizvode poimenovali z nevsakdanjimi imeni, kot so Smog, Rust, Oil Slick in Acid Rain (smog, rja, naftni madež in kisli dež). Prvi oglas v časopisi je bralcem postavljal vprašanje “Ste že siti roza barve?” in s tem spodbujal revolucijo v industriji dekorativne kozmetike.
Danes se izdelki Urban Decay vsak mesec pojavljajo v številnih revijah. Osvojili so nekatere neverjetne nagrade, od nagrade Best of Beauty revije Allure do priznanja Proggy združenja PETA2 za njihove veganske izdelke in izdelke, ki niso preizkušeni na živalih.
Vaši najljubši izdelki Urban Decay bodo na voljo ekskluzivno v parfumerijah Müller na začetku leta 2018.

Galerija – 10 najbolj vročih izdelkov Urban Decay

10. Naked FlushedOdpri galerijo

javier-molina-207556 Kaj jesti za zajtrk, kosilo in večerjo, ko imaš mačka? shutterstock_523456507 3 koraki za zdrav in bleščeč nasmeh shutterstock_409667665 7 vonjev, ki pripomorejo k boljšemu počutju obrvi kot božična drevesa Dekleta po svetu si obrvi spreminjajo v božična drevesca · · · ·