skort
Utrip mesta · moda · ženska moda

Drage punce, veselite se. Hit letošnjega poletja so kratke hlače s krilom ali “skort”, ki še kako dišijo po devetdesetih letih prejšnjega stoletja. In zakaj veselje? Gre namreč za zelo simpatičen in predvsem praktičen modni trend.

Kratke hlače s krilom ali skort so bile na višku priljubljenosti v devetdesetih letih prejšnjega stoletja. Bile so na voljo v krajših in daljših oblikah, po navadi pa je pas objemal naše boke (najbolj zaželene so bile kariraste ali pa denim).

Poleg nostalgije so takšne hlače tudi neverjetno udobne in praktične. Kolikokrat ste nosile mini krilo in spoznale, da ob nagibu vaša zadnjica pokuka iz krila? Morda je močan sunek vetra dvignila vaše krilo in tako za nekaj sekund izpostavil vaše spodnje perilo? No, to se vam s temi kratkimi hlačami ne bo zgodilo, saj je spredaj krilo, zadaj pa kratke hlače. To bo preprečilo številne nesrečne situacije, pa še v trendu boste. V galeriji je nekaj primerov teh modnih kratkih hlač (skort), ki so vam lahko v navdih.

Galerija – Kratke hlače s krilom (“skort”)

Kratke hlače s krilom ("skort"): AsosOdpri galerijo
najboljše poletne frizure za dolge lase Najboljše poletne frizure za dolge lase o.53545 Najboljši ženski parfumi za poletje 2018 nohti 2018 Top 5: najlepše manikire za letošnje poletje dodatki za lase Kako nositi lasne dodatke na najbolj kul način? · · · · ·