15538134_365448837151656_2809447891972653056_n
V zraku · buzz buzz

Kaj ti bo konj, če imaš kravo. Tako bi lahko rekla Hannah Simpson, ponosna lastnica krave Lilac, ki skorja gotovo misli, da je konj. Zakaj? Lilac se namreč pusti jahati in skače čez ovire.

Ko Hannah Simpson ni dobila ponija, ji je brat predlagal, da začne jahati družinsko teličko Lilac. In če ste mislili, da je Hannah to idejo zavrnila, se motite. Predlog brata je upoštevala in naredila točno to. Lilac tako jaha že 7 let, čeprav ima zdaj tudi konja.

PREBERITE ŠE: Telička, ki misli, da je pes!

Senzacija sta postali po objavi fotografije osedlane krave, ki so jo objavili na družbenih medijih NZ Farming. Hannah zdaj redno deli utrinke s kravo Lilac, kot je na primer ta neverjetni video, kjer skače čez skalo.

Lilac je že kot majhna telička rada skakala in to ji je še danes všeč. Čeprav sta s to zgodbo Hannah in Lilac dobili mednarodno pozornost, nimata namena tekmovati. Hannah je namreč mnenja, da se Lilac drugje preprosto ne bi tako vedla, saj je bolj posebna od konja, bolj redka.


Najbolje plačani tviteraši- Cristiano Ronaldo Najbolje plačani tviteraši med športniki – za tvit toliko, kot vi zaslužite v 20 letih Plitvice pozimi Plitvice se pozimi spremenijo v ledeno kraljestvo kopalnakadspust To je dričanje po zasneženem hribu … v banji! Kje je noga Kendall Jenner? Vsi se sprašujejo, kje je noga Kendall Jenner · · · ·