you-lifetime-series-1014x570
Kulturni izbor · film

Jesen prinaša kar nekaj televizijskih premier. Da ne bi zamudili tistih najbolj zanimivih, predlagamo, da prisluhnete mnenju kritikov. Ti so namreč sestavili seznam najbolj pričakovanih novih serij, ki bodo tudi v vas vzbudile zanimanje.

Tukaj je 10 novih serij, ki so to jesen definitvno vredne tvoje pozornosti.

You
predviden izid 9. septembra 2018

Ta televizijska serija prikazuje zapleteno ljubezensko zgodbo 21. stoletja. Glavni lik, Joe Goldberg, dela v knjigarni. Ko se zaljubi v privlačno pisateljico, se odloči, da ji začne slediti, namesto da bi se ji le preprosto predstavil. Zahvaljujoč internetu in družbenim omrežjem o njej izve različne stvari. Njegova nežna čustva se kmalu spremenijo v obsedenost in fant je pripravljen za pisateljico storiti vse.

Maniac
predviden izid 21. septembra 2018

V črni komediji igrata Emma Stone in Jonah Hill. Serija pripoveduje zgodbo 10 prostovoljcev, ki sodelujejo pri testiranju biotehnologije farmacevtske medicine, ki naj bi ljudi rešila pred fizičnimi in mentalnimi boleznimi. Ta radikalni eksperiment naj bi rešil vse težave sodelujočih. A nihče ne pomisli na stranske učinke.

Manifest
predviden izid 24. septembra 2018

Ljubitelji serije Skrivnostni otok boste navdušeni nad novo dramatično zgodbo. Po tem, ko potniki leta 828 pristanejo na letališču, ugotovijo, da je med njihovim letom minilo že 5 let. Njihove družine in prijatelji so že izgubili upanje, da jih še kdaj vidijo. Potniki letala bodo morali rešiti misterij spremembe časa in se soočiti z mnogimi drugimi težavami.

A Million Little Things
predviden izid 26. septembra 2018

Serija je drama o pravem prijateljstvu v skupini 30-letnikov. Ko eden izmed 8 prijateljev naredi samomor, drugi začnejo ponovno razmišljati o življenju in se začnejo zavedati, da je čas za spremembe. Čakajo jih številne dogodivščine in izzivi, toda zahvaljujoč podpori drug drugega, bo vsakdo lahko našel svojo pot.

Murphy Brown
predviden izid 27. septembra 2018

Vrača se legendarna ameriška komedija devetdesetih. Murphy Brown je močna ženska in prava strokovnjakinja, ki milijonom gledalcev po svetu govori o politiki. Scenaristi naj bi se v novi seriji dotaknili številnih pomembnih in resničnih tematik.

Charmed
predviden izid 14. oktobra 2018

Marsikdo je odraščal ob seriji Čarovnice, ki je bila na sporedu od leta 1998 do leta 2006. V letu 2018 bomo priča predelavi priljubljene serije. Tudi tokrat bomo sledili trem čarovnicam in sestram Macy, Mel in Maggie, ki se bodo borile proti zlu.

Camping
predviden izid 14. oktobra 2018

Komična miniserija pripoveduje o krizi v razmerju. Žena načrtuje, da bo možev 45. rojstni dan potekal v naravi. Tako se odpravita na piknik s prijatelji, ki pa se spremeni v pravi kaos, v katerem morata zakonca premisliti o svojih čustvih.

Chilling Adventures of Sabrina
predviden izid 26. oktobra 2018

Glavni lik v seriji je mlada čarovnica Sabrina, ki je postavljena pred težko odločitev oziroma izbiro: ali bo živela normalno življenje ali pa bo postala del nadnaravnega sveta. Med tem, ko premišljuje o svoji prihodnosti, se zle sile odločijo, da jo napadejo.

Escape at Dannemora
predviden izid 18. novembra 2018

Nova serija temelji na resnični dogodki. Dva moška, obsojena na dosmrtno kazen, pobegneta iz zapora. Da ju ujamejo, potrebujejo tri tedne. Ta napeta zgodba o njunem pobegu vas ne bo niti za trenutek pustila v dolgočasju.

The Little Drummer Girl
predviden izid 19. novembra 2018

To detektivsko miniserijo je režiral slavni južnokorejski režiser Park Chan-wook. Glavni lik v seriji je agent izraelske obveščevalne službe, ki mora rekrutirati mlado igralko Charlie, da bi tako ujeli terorista. Tako se mlado dekle znajde sredi zapletene misije.


g-pte70- 2018-0267 Nagrade emmy 2018: zmagovalci 70. podelitve televizijskih oskarjev tmp_dtGlEc_5dfac92af2d40a0d_ASIB-03547rv3 Posnetek iz filma Zvezda je rojena z Lady Gaga te bo čisto prevzel IT-Movie Grozljivke naredijo nekaj čudnega in neverjetnega vašim možganom _TFJ0226.NEF Kako resnični so sploh hollywoodski filmi, ki bi naj bili posneti po resnični zgodbi? · · ·