Praktično nevidni umivalnik Kub
Utrip mesta · dom

Optična iluzija ali umivalnik za kopalnico? Bilo bi vam oproščeno, če bi mislili, da ta ultramoderni umivalnik Kub ni resničen. A je. Pod skoraj nevidni umivalnik se je podpisal Bolgar Victor Vasilev in je izjemen primer minimalističnega industrijskega oblikovanja. Izdelan je iz stekla in carrarskega marmorja (po mestu Carrara), ki so mu v antiki rekli marmor lunensis.

Do zdaj se je zdelo, da med umivalniki za kopalnico najdemo kakršenkoli dizajn si zamislimo, a zares odbitega in nenavadnega smo dobili šele z umivalnikom Kub. Gre namreč za skoraj nevidni minimalistično zasnovani umivalnik arhitekta Victorja Vasileva, ki testira naše dojemanje mogočega.

PREBERITE ŠE: Simin Qiu: kopalniška pipa s spiralastim curkom, ki varčuje z vodo

Sam umivalnik je izdelan iz (verjetno) kaljenega stekla, kot stekla pri avtomobilih, medtem ko je nosilec, ki je lahko tudi omarica, iz carrarskega marmorja in tako združuje estetiko in funkcionalnost. Na voljo je enojni ali dvojni umivalnik.

Praktično nevidni umivalnik KubOdpri galerijo
Svetilka za dom Light 5+5 Light 5+5: Svetilka za dom, ki jo je navdihnila Rubikova kača Bubble Tent je šotor, ki vas pripelje še bližje naravi. One Bubble Tent – prozoren šotor, ki omogoča spanje pod milim nebom vse letne čase Ideje za domača ognjišča Najbolj vroče ideje za domača vrtna ognjišča BedUp je postelja, ki se pospravi pod strop. BedUp – dvižna postelja, ki se pospravi pod strop · ·