157773301
Utrip mesta · destinacija

Kudadoo Maldives je ekipa pri Luxuryu Travel Intelligence razglasila za najboljši luksuzni hotel 2019. Resort, ki je namenjen samo odraslim, ima 15 zasebnih vil in se nahaja v laguni. Gostje imajo 24 ur na voljo butlerja, SPA in bazen s pogledom na ocean.

Kudadoo Maldives je dom 15 enosobnim in dvosobnim vilam nad vodo. V primeru, da neoviran pogled na ocean ni dovolj, je tukaj še prelivni bazen s sanjskim razgledom. Hotel je tudi del naraščajočega trenda okolju prijaznega turizma: strehe letovišča tako pridobijo dovolj energije za 50 gostov in 100 zaposlenih.

Kudadoo Maldives se nahaja na zasebnem otoku Lhaviyani Atoll v Indijskem oceanu. Letovišče, kot smo že prej omenili, sestavlja 15 vil, ki se v loku razprostirajo nad vodo. Resort je namenjen samo odraslim, tako da sprejema goste, ki so dopolnili vsaj 15 let. Najame se ga lahko tudi za zasebne dogodke, kjer pa starost ni ovira.

Letovišče se ponaša s svojo ekskluzivnostjo in velnes storitvami, da ne omenjamo okolju prijaznega poslovanja. 984 sončnih plošč namreč omogoča, da resort poganja izključno sončna energija. Okolju prijazen pristop pa se tukaj še ne konča: letovišče prisega na minimalno uporabo plastike za enkratno uporabo (slamice in druge potrebščine so na primer prepovedane). Sicer pa so tudi vile zgrajene s trajnostjo pridobljenim lesom.

Glede na spletno stran je Kudadoo tudi dom prve solne sobe s himalajsko soljo na Maldivih, ki naj bi očistila sinuse in lajšala napetost v mišicah. To je dodatek k obsežni paleti masaž, lepotnih tretmajev, akupunktur in refleksnih terapij. Letovišče ima tudi fitnes, če pa to ni dovolj, so na licu mesta na voljo tudi guruji za jogo in meditacijo.

Seveda se pričakuje, da takšna luksuzno all-inclusive bivanje na oddaljeni lokacije ne bo ravno poceni. Za enosobno vilo, primerno za dva gosta, boste odšteli 2991 evrov na noč, za dvosobno, ki sprejme štiri goste pa 4222 evrov.

Galerija – Kudadoo Maldives

Kudadoo MaldivesOdpri galerijo
Mystique, Santorini, Grčija Top 10: Najlepši hoteli v Evropi shutterstock_708523717 Pozabite na klasičen glamping, letos je “in” glamping na morju shutterstock_1208483062 To je top destinacija 2019, kamor si želijo vsi shutterstock_151480715 Top 7: najboljša cenovno ugodna evropska smučišča · ·