Kuhinjski trik - rezanje banane na kose
Utrip mesta · kulinarika

Kako narezati banano na enakomerne koščke z eno potezo? Predstavljamo vam izjemno uporaben trik, s katerim boste prihranili veliko časa, če se znajdete v situaciji, ko morate narezati večjo količino banan.

Zdaj, ko že znate olupiti krompir in čebulo v rekordnem času, je napočil trenutek, da se naučite še kakšnega preprostega, a učinkovitega kuhinjskega trika, ki ga lahko dodate v svoj repertoar kuharskega znanja. Veste, kako narezati banano na enakomerne koščke z eno potezo?

PREBERITE ŠE: Trik, kako čebulo narezati brez solzenja

Vse, kar potrebujete za ta preprosti kuhinjski trik z banano, je mreža oziroma rešetka za pečenje v pečici. Olupite polovico banane in jo prerežete z rešetko. In to je vsa umetnost, da dobite enako velike koščke z eno potezo. Za lažjo predstavo si oglejte spodnji videoposnetek.

Kako narezati banano na enakomerne koščke z eno potezo:

Kadar vam v kuhinji primanjkuje časa, bo ta trik kot nalašč, saj boste z njim prihranili veliko dragocenega časa.

Kako izbrati pravo lubenico? Kako izbrati pravo lubenico, da bo ta sočna in sladka? Sendvič za kraljico Elizabeto Sendvič modre krvi – sendvič za kraljico Elizabeto Radenska z okusom Radenska z okusom: Danes sem pa za nekaj znanega, a drugačnega! Oaza Oaza: Obleka naredi – samo človeka? ·