Kul koncept, ki združuje lično pločevinko in okusni Pinot
V zraku · buzz buzz

Vsi ljubitelji vina, pozor! Udobno se namestimo in občudujmo najnovejšo domislico, ki v svoji notranjosti skriva okusna Pinot Gris in Pinot Noir, ki bi ju z užitkom okusili še ta trenutek.

In sicer naravnost iz dizajnerske pločevinke, ki nas nikakor ne navdaja z občutkom, da bi bilo vino zaradi izbrane embalaže manj kakovostno. Ravno obratno, pri Union Wine Co. so se namreč domislili naravnost genialne ideje – visokokakovostno vino v lično dizajnirani pločevinki.

Sicer koncept ni ravno za vsakogar, saj prefinjeni vinski kulturi vsekakor odvzame nekaj resnosti. Vsem, ki obravnavajo kulturo pitja vina kot preveč snobovsko, a še vedno z užitkom spijejo dobro vinsko kapljico, pa bo ideja pisana na kožo. Portlandska vinarna namreč cilja ravno na slednje, saj bo z novodobno embalažo znižala ceno izdelka, vino pa bo kljub temu kakovostno. Izdelek, ki bo na prodajne police v ZDA prispel letošnjo pomlad, bo na voljo v beli in rdeči različici.

TaiyoWatanabe-9253 Neverjetne skulpture iz starih rolk cover-zakaj-se-zaljubimo 8 nepričakovanih razlogov, zaradi katerih se zaljubimo London_Grammar_396 London Grammar nominiran za glasbeno nagrado Brit Award 2014 voscilnice-cover Najbolj smešne valentinove voščilnice ·