Z nakupom ure boste prispevali k reševanju želv.
Utrip mesta · moda · moška moda

Ali ste po kakšnem naključju prišli do spoznanja, da potrebujete novo uro? Ker na trgu kar mrgoli zapestnega nakita, smo se odločili, da vam pomagamo pri izbiri.

Če želite uro uporabljati tudi ob potapljanju in plavanju, je vodoodporni model DS Action Diver Powermatic 80 STC Special Edition, ki ga je izdelalo podjetje Certina, prava izbira za vas. Uro, ki jo bo mogoče dobiti v treh različnih barvnih različicah, lahko uporabljate do globine 300 metrov.

Z nakupom Certinine naprave ne boste razveselili le sebe, ampak boste naredili nekaj dobrega tudi za živali. Da, prav ste prebrali! Podjetje je namreč sklenilo partnerstvo z organizacijo Sea Turtle Conservancy, ki se ukvarja z varovanjem morskih želv. Del prihodkov od prodaje bo zato šel v dobrodelne namene.

Če se odločite za nakup ure DS Action Diver Powermatic 80 STC Special Edition, boste v zameno dobili lepo okrašeno zapestje, hkrati pa boste ravnali družbeno odgovorno in vedno poznali odgovor na vprašanje “Koliko je ura?” Sliši se sijajno, kajne?

Za uro bo treba odšteti 795 švicarskih frankov oziroma 676 evrov. Od junija naprej jo lahko naročite tukaj.

sf-photos-men-swimwear-fashion-trends-2018-20170830 Moške kopalke 2018: 7 trendov za letošnje poletje moška moda 2018 Moška moda 2018: kaj za pomlad napovedujejo trendi? moskaomara Moška omara: v marcu ne pozabi na … MATADOR TRANSIT30 POCKET DUFFEL Top 15: najboljše moške športne torbe · · · ·