1
Utrip mesta · moda · ženska moda

Če spadate med oboževalce sester Kendall in Kylie Jenner, boste gotovo veseli novice, da ju lahko ulovite tudi v Ljubljani. No, ne ravno njiju, pač pa njuno kolekcijo oblačil. Tako je! V Ikoni vam je na voljo Kendall + Kylie kolekcija obutve, torbic in modnih dodatkov.

Kendall in Kylie Jenner sta s skupaj več kot 80 milijoni oboževalcev najbolj ikonični osebnosti svoje generacije. Pod budnim očesom danes največjega socialnega omrežja sta se razvili v pravi modni ikoni. Kendall + Kylie kolekcija obutve in torbic predstavlja raznovrstnost dveh prepoznavnih stilov, kombinacijo edinstvenih okusov, izbranih tkanin in sodobnih silhuet. Kendall se zgleduje po sofisticiranem, klasičnem stilu, ki je eleganten in brezčasen, Kylie pa v kolekcijo prinaša eklektično izvirnost in drznost.

PREBERITE ŠE: Teh 9 kosov imajo zdaj v omari najbolj modna dekleta na svetu

Izdelki iz njune kolekcije niso zaključek k videzu; so glavni kosi videza, ki it dekle ločijo od ostalih. Kolekcija je drzna, z veliko ostrimi linijami, prepoznavnimi silhuetami, ki po mnenju Kendall in Kylie predstavljajo lepoto in samozavest. Na voljo v Ikoni v Ljubljani.

Galerija – kolekcija Kendall + Kylie

Kolekcija Kendall + KylieOdpri galerijo
BeFunky Collage Teh 9 kosov imajo zdaj v omari najbolj modna dekleta na svetu Bikiniji, v katerih boš videti kot Disneyjeva princesa. Bikiniji, v katerih boš videti kot Disneyjeva princesa BeFunky Collage Lepotni trendi 2017: najbolj vroča manikira pomladi so “geode” nohti Oxfordice_100x600_fin_03 Modni hit pomladi 2017: nizki čevlji v oxfordskem slogu · · · · ·