gallery-1446826017-upldfsdfsdfoad
Utrip mesta · moda

Lak za nohte v spreju? Zveni precej kaotično in glede na to, da imamo dovolj težav z ohranjanjem lepe linije že z navadnim čopičem v laku za nohte, kaj bo šele s sprejem? A skrbi so odveč! Pri Nails inc obljubljajo, da bo manikura z lakom za nohte v spreju popolna.

Za idejo laka za nohte v spreju stoji blagovna znamka Nails inc. Za lak za nohte v spreju trdijo, da bo daleč najhitrejša manikura, ki smo jo kdaj preizkusili. Vse, kar moramo storiti, je to, da po nanosu spodnjega sloja laka za nohte 20 sekund s sprejem škropimo po svojih nohtih, jih pustimo posušiti, nato pa si roke umijemo s toplo vodo in milom (barva spreja se namreč kože ne prime).

PREBERITE ŠE: Modni trendi: v modi so stekleni nohti

Voilà, tukaj je popolna manikura, v katero nam niti približno ni bilo treba vložiti veliko truda in za katero poleg drugih jamči Alexa Chung.

Laki za nohte v spreju bodo pri Nails inc na voljo od 12. novembra 2015.

Utrinek z lanskoletnega dogodka Identity Dress 2015: modni dogodek v Narodnem muzeju Slovenije Jeans jakna Modna evolucija jakne iz džinsa Ogrevana jakna Ravean Ravean: prva ogrevana puhasta jakna, ki je tudi polnilnik PicMonkey Collage1 Instagram: 4-letni dvojčici, ki sta pravi modni ikoni · ·