Tekaške superge Lamborghini x Mizuno Wave Tenjin 2
Utrip mesta · moda · Utrip mesta · šport

Če si ne morete privoščiti Lamborghinija so tekaške superge Lamborghini x Mizuno Wave Tenjin 2 druga najboljša stvar. Lamborghini v sodelovanju z znamko Mizuno z njimi na cesto prinaša hitrost v obliki športnih copatov. Naročite jih lahko tudi pri nas.

Večina izmed nas lahko o Lamborghiniju zgolj sanja. A za vse ljubitelje tega priznanega italijanskega proizvajalca superšportnih avtomobilov obstaja način, da si lastite Lamborghinija. Lamborghini namreč od leta 2015 sodeluje z japonsko znamko športnih copat Mizuno, s katero je ustvaril novo serijo superg z nazivom Lamborghini x Mizuno Wave Tenjin 2.

Tako kot hiperšportniki so tudi superge izdelane z mislijo na kakovost in izjemne zmogljivosti. Mizuno je v čevelj zato ”vgradil” najboljše materiale. Izdelane so iz gume, prezračevalnega materiala mesh in ogljikovih vlaken.

PREBERITE ŠE: Nike Zoom Vaporfly Elite – najhitrejše superge na svetu, ki bodo poskušale spisati zgodovino

Silhueto je navdihnil Lamborghini Aventador. Zanj morate odšteti 375 evrov, izbirate pa lahko med tremi barvnimi kombinacijami, in sicer zlato in temno modro, črno in rdečo ter belo in sivo. Ko boste dali vašo nogo v te superge, se boste počutili, kot bi sedli v Lamborghinija.

Galerija – Lamborghini x Mizuno Wave Tenjin 2:

Lamborghini x Mizuno Wave Tenjin 2Odpri galerijo
BeFunky Collage 1 Najlepše barvite ročne ure 2017 IMG_551a1 Let’s Doodle: izdelaj si “hoodie” po meri Superge The Y-3 x SpaceX The Y-3 x SpaceX – superge za hojo po Marsu Trend - Instagram Uhani v obliki srčka – nova obsesija v svetu piercinga · · · ·