Pametna ura LaMetric Time
V zraku · tehnologija

Vse okoli nas je praktično pametno, le ure še ne. Ne mislimo na zapestne, ampak tiste v naših domovih. Zakaj ne bi digitalnih kazalnikov časa opremili z novodobno tehnologijo in jim dali priložnost, da postanejo del našega ‘pametnega’ načina bivanja? No, saj eno smo že. In ni od muh, vam povemo.

Nagrajena ura LaMetric Time se poveže z vašim omrežjem Wi-Fi ter deluje kot vmesnik z virtualnimi pomočniki, kot so Amazon Alexa, Philips Hue, Nest in tako naprej.

Lahko vas zbudi z glasbo, napove vremensko napoved ter celo ugasne gospodinjske aparate. LaMetric, ki deluje tako z iOS-om kot z Androidom, je opremljena z izjemno vsestranskim zaslonom, ki prikazuje novice, sporočila, številke itd. Vgrajen ima tudi svetlobni senzor, ki prilagaja osvetlitev zaslona trenutnim pogojem. V višino meri le 6 cm, v dolžino pa 20 cm, tako da jo lahko postavite na katerokoli polico ali omarico. Če imate doma dobre zvočnike, prek katerih najraje poslušate glasbo, lahko LaMetric zdaj povežete tudi z njimi.

Cena za LaMetric je 168 evrov in morda je čas za pamatnejšo uro.

Galerija – LaMetric Time pametna ura

Pametna ura LaMetric Time Odpri galerijo
cover-game-controler ALL Controller: igralni daljinec za vse konzole Smart-Palm-Sun-Beds-01 V Dubaju ‘rastejo’ pametne palme PHOOZY: najvarnejši ovitek za telefon do zdaj Phoozy: najvarnejši ovitek za telefon do zdaj Počivaj v miru, Slikar Počivaj v miru, Slikar