20181127_06_050_WARM_F13
Utrip mesta · moda · ženska moda

Lancômova globalna muza Chiara Ferragni, ki je s svojim uspehom postala vzor in zgled drugim, se predstavlja s svojim prvim sodelovanjem na področju ličil. Chiara Ferragni, ki ima na Instagramu več kot 16 milijonov sledilcev, je podjetnica in mama ter prava mednarodna ikona v naši digitalni dobi, v kateri smo vsi vedno povezani s spletom.

Chiara, ki je bila predmet dveh študij primera na Harvardu in je po mnenju revije Forbes največja modna vplivnica, je svoj prepoznaven značilen slog, dinamičen urban življenjski slog in igrivo domišljijo oživela v svojem prvem neustavljivo igrivem sodelovanju na področju ličil s podjetjem Lancôme. Njeni čudoviti in ekskluzivni izdelki, od katerih je prav vsak poseben, so nekaj, v kar se bodo zasvojenci z lepoto zaljubili.

Spogledujoče se sijoče oči njene takoj prepoznavne modne linije kukajo iz pakiranja palete za ustnice in oči v kovinsko rožnati barvi, nato pa pomežiknejo trem ekskluzivnim odtenkom rdečila za ustnice L’Absolu Mademoiselle Shine, trojcu tekočih rdečil za ustnice L’Absolu Lacquer in omejeni maskari Hypnôse Drama.

Nova paleta Flirting Palette je junak linije z zelo močnim instagramovskim dejavnikom zahvaljujoč bleščečemu učinku, združenem z logotipom oči linije Chiare Ferragni. Sijoče in rožnato kovinske odtenke, ki pustijo vtis in so jih navdihnile nujne potrebščine, ki jih najpogosteje uporablja, se srečajo z embalažo omejene izdaje, ki jo je oblikovala Chiara, da poudarijo drzen pomežik oči njenega logotipa.

Galerija: Lancôme x Chiara Ferragni

Lancôme x Chiara FerragniOdpri galerijo

nike-air-max-ff720-1 Air Max FF 720: “maksice”, ki so tudi sandali copy Modrček ni več v modi: zato se ženske to poletje po ulicah sprehajajo brez modrca! Praktičen nasvet, ki 100 % deluje: tako določiš sama pravo velikost nedrčka Praktičen nasvet, ki 100 % deluje: tako sama določiš pravo velikost nedrčka 36986303_302750743631248_6247472618606166016_n Pozabi na zlepljene in potne lase: 5+ frizur, ki jih naredi, ko je ultravroče ·