cover-james-bodn-avtomobili-jaguar-landrover
Utrip mesta · mobilno

Jaguar in Land Rover se vračata v film o Jamesu Bondu, ki nosi podnaslov Spectre. Čeprav znamki nista ravno stara znanca franšize, kot je to Aston Martino, ki bo z modelom DB10 prisoten tudi tokrat, pa nadaljujeta tradicijo impresivnega voznega parka v filmih o tajnem agentu njenega veličanstva. Vidno vlogo so namreč poleg DB10 dobili še Jaguarjev koncept C-X75 ter Land Rover Sport SVR in Defender.

Land Rover in Jaguar sta si ponovno izborila mesto v filmu o Jamesu Bondu, ki je glede naprav in avtomobilov vedno pred časom in tradiciji se serija ne bo izneveril niti v novem nadaljevanju z naslovom Spectre. Namreč Jaguarjev superšportnik, ki sliši na ime C-X75, je zgolj koncept, ki pa si bo z vlogo v filmu o slavnem tajnem agentu naredil najboljšo možno reklamo, čeprav bo imel glede ne DB10 zgolj stransko vlogo.

A tako kot vse tiste lepotice oziroma fatalke, ki zapeljejo s svojimi ubijalskimi čari, bo tudi C-X75 s svojimi 900 konji dvigoval pritisk. Enako velja za Land Roverjev ”neotesani” terenec Defender in izklesani športni terenec Range Rover Sport SRV s 550 konji, ki bosta prav tako pravi magnet za gledalce.

PREBERITE ŠE: Filmi 2015: 10 težko pričakovanih filmov leta 2015

Vsi trije, ki so kakopak nastali v JLR-jevem oddelku za posebne operacije, bodo svoje mišice na filmskih platnih razkazovali od 6. novembra 2015 dalje.

Jaguar C-X75Odpri galerijo

cover-avtomobilisticne-novosti-2015 Avtomobilske novosti leta 2015 – glasuj za svojo najljubšo avomobilistično novost ferrari_488_GTB_5 Ferrari 488 GTB – Ferrari 458 italia je dobila dostojnega naslednika Opel corsa OPC Opel Corsa OPC – najmočnejša oplova mesta raketa doslej cover-ford-focus-rs Ford focus RS 3.0 – fordova 320 KM zverina s podpisom Ken-a Blocka · · ·