Lanmodo
Utrip mesta · dom · Utrip mesta · mobilno

Tudi vas jezi, ko sem morate poleti vedno znova usesti v razgret avto? Morda pa lahko to preprečite, in to brez velikega finančnega vložka. Spoznajte Lanmodo, senčnik za avtomobil, ki poskrbi, da nikoli več ne boste sedli v potniško kabino, v kateri bo vroče kot v savni.

Ni hujšega kot to, da se poleti odpravite do parkirišča, vaš avtomobil pa na soncu. Že res, da sodobne klimatske naprave hitro ohladijo potniško kabino, toda vsaj nekaj minut moramo potrpeti v neznosni vročini. Kaj ne bi bilo prijetno, če bi lahko sedli v že prijetno ohlajen avto? To lahko hitro uresničite, omisliti se morate le Lanmodo, senčnik, izdelan posebej za avtomobile. Z daljincem se odpira in zapira avtomatsko, za to pa porabi manj kot pol minute.

Prisesa se na streho, tudi s pomočjo nožic, še dodatno pa ga pričvrstimo z neuničljivimi trakovi, ki jih zataknemo za kljuke in vzvratni ogledali. Zaradi tega kljubuje vetrovom, ki pihajo s hitrostjo do 45 km/h.

PREBERITE ŠE: Škoda Vision E Coupe Crossover Concept – razgreta potniška kabina, kaj je to?

Primeren je za vse vrste avtomobilov – limuzine, športne terence, enoprostorce in mestne palčke. Lanmodo je lahko tudi senčnik za na plažo ali vrt. Le stojalo morate dokupiti, z dodatnimi platni pa se prelevi celo v šotor. Mehanizem za odpiranje in zapiranje na polnjenje zdrži 45 dni. Pripomoček lahko na Indiegogu naročite že za 225 evrov.

Galerija – Lanmodo:

LanmodoOdpri galerijo
philip-nixon-garden-design Nagradna igra: zakaj je urbano vrtnarjenje tako ‘in’? Svetilka Breeze Breeze: ambientalna svetilka, ki jo prižigamo in ugašamo s sapo Stojalo za pametni telefon Elago M4 Elago M4: retro stojalo Macintosh za iPhone SicilyIsMyLove_BoxHome Dolce & Gabbana Sicily Is My Love – modna znamka v kuhinji · · · · ·