Prenosna lanterna UMA
Utrip mesta · dom

Pri Pablo Designs so predstavili novo linijo prenosnih svetil Uma. Prenosna lanterna, ki je tudi zvočnik, združuje LED tehnologijo in brezžično ozvočenje ter tako nudi 360 stopinj obojega – zvoka in svetlobe.

Oblikovanje svetilke Uma, ki nakazuje na tradicionalno lanterno, s subtilno svetlobo in glasbo po našem okusu pričara sproščen ambient, idealen za poletne piknike, večerna druženja in branje v postelji. Uma je opremljena z na dotik občutljivim senzorjem za nadzor glasnosti in kolescem za nadzorovanje svetlobe ter tako omogoča brezskrbno uživanje. Svetilko pa lahko s pomočjo brezžične Bluetooth povezave nadzorujemo celo preko mobilnih naprav. Prepriča tudi njena zunanjost, saj minimalistična svetilka predstavlja sodoben dodatek za dom, ki interierju prida pridih sodobnega in prečiščenega.

PREBERITE ŠE: Minimalistični dodatki za dom za sodobno prenovo stanovanja

Prenosna lanterna UMAOdpri galerijo
PicMonkey Collage1 EverBlock – modularne “lego” kocke, s katerimi lahko gradimo vse vrste predmetov PicMonkey Collage Kreativne ideje za bolj zabaven in igriv vrt archi_pixelsdeisgnboom01cover Christophe Caranchini – Big Towel – okrogla brisača za plažo #kickstarter Svetilke za dom Bxxlght Bxxlght – Inspiracijske svetilke za dom · · ·