Podstavek LapPad V2
Utrip mesta · dom

Prenosnik, miška, pametni telefon, tablica. Če nimamo odlagalne površine, kot je pisalna miza, kjer lahko vse smotrno razporedimo, je vse skupaj en velik kaos. Zato nam je tako zelo všeč ideja o podstavku (podlogi in stojalu) za mobilne naprave LapPad, s katerim elegantno rešimo težavo z upravljanjem več mobilnih naprav hkrati, ko niso za pisalno mizo.

Podstavek LapPad je ergonomsko oblikovana odlagalna površina za vse vrste mobilnih (tudi perifernih) naprav. Na njem se namreč najde prostor za prenosnik in miško, reže pa so rezervirane za pametne telefone in tablice. Ne le da je ta podloga oz. stojalo prikladen dodatek, z njim nekaj naredite tudi za svoje zdravje, saj je dokazano, da je počivanje prenosnika v naročju (zaradi segrevanja) zdravju škodljivo.

PREBERITE ŠE: Naked – ogledalo, ki vrača več kot le odsev

LapPad ima prostor za 17-palčni prenosnik, dva pametna telefona in tablici, ne smemo pa pozabiti niti na podlogo za miško. Izdelan je iz bambusa, ki absorbira toploto naprav, s svojo zasnovo pa v red spravimo tudi vso morebitno kablovje. Je izjemno lahek in trpežen ter kot tak nepogrešljiv delovni pripomoček.

Podstavek LapPad V2Odpri galerijo
Prenosna gugalnica Weltevree Prenosna gugalnica za vse situacije Lovilec pajkov My Critter Catcher: top rešitev za tiste, ki se bojite pajkov Ogledalo Naked je tudi merilnik aktivnosti Naked – ogledalo, ki vrača več kot le odsev Kuhinjski pult z nevidnim koritom Nevidno kuhinjsko korito · ·