Lastnost, ki odbija: takšni moški težje najdejo dekle!
V zraku · odnosi

Očitno so priročniki za uspešne zmenke lagali, da imajo ženske rade moške, ki so …

Vsekakor si lahko štejete v dobro, če ste samozavestni, a ko gre za ljubezenske odnose, bi bilo očitno dobro, da potegnete ročno zavoroSamozavest je dobra lastnost, a morate vedeti, kdaj je pravi čas, kraj in situacija, da jo izpostavite, sicer bo izzvala nasproten učinek. Vsaj tako pravijo ženske!

Rezultati spletne raziskave na strani za zmenkovanje OkCupid so pokazali, da vam lahko samozavest pomaga pri spoznavanju novih oseb, vendar ne smete pretiravati. Če to počnete, imate t.i. fenomen ‘Lake Wobegon’.

Spletna stran za zmenke OkCupid je v okviru raziskave anketirance razdelila v dve skupini ‒ mlajše (18‒22) in starejše uporabnike (45‒55). Analizirali so njihove pogovore in ugotovili, da mlajši in skromnejši moški prejmejo veliko več sporočil kot samozavestnejši posamezniki.

Tiste osebe, ki precenjujejo svoje sposobnosti, namreč pogosto tudi izrabljajo druge ljudi zato, da bi pokazali, da so pametnejši in boljši ter lažejo, da bi osvojili nasproten spol, ugotavljajo na OkCupid.

Samozavestnejši moški se se sicer pogosteje pogovarjali na aplikacijah za zmenke, ampak imajo krajše pogovore kot skromnejši moški. Tako so v raziskavi ugotovili, da se samozavest z leti oblikuje in ker je mlajši moški še nimajo, imajo potrebo po dokazovanju in pretvarjanju, ki ženske pač odbija.

Se strinjate s tem?

Iščeš ljubezen za celo življenje? Pomembni sta izključno ti dve stvari Iščeš ljubezen za celo življenje? Pomembni sta samo ti dve stvari! Dejanja, ki jih nikakor ne smeš narediti, ko se prepirata Stvari, ki jih nikakor ne smeš narediti, ko se prepirata Srečnica je tista, ki ga ima: to bo zate naredil le popoln mož Srečnica je tista, ki ga ima: to bo zate naredil le popoln mož Tako prepoznaš ženskarja, ki nikoli ne bo le tvoj ... Tako prepoznaš ženskarja, ki nikoli ne bo le tvoj … ·