MTI3NTUyNTcxMTkwNTgxNzI2
V zraku · buzz buzz

Nekateri izmed nas verjamejo, da so le lepi ljudje privlačni ljudje. A privlačnost ne tiči le v videzu. Pravzaprav sta šarmantnost in privlačnost osebe le redko povezani z videzom. Katere so torej čarobne lastnosti osebe, ki te naredijo privlačnega (ne glede na videz)?

Čarobne lastnosti, ki te naredijo privlačnega (ne glede na videz):

Čutnost

Mnogi ljudje verjamejo, da lepota pomeni čutnost. Dejstvo je, da je to zelo napačno mišljenje. Čutnost nikakor ni odvisna od videza. Čutnost je kombinacija samonadzora, karizme in samozavesti.

Vztrajnost

Ljudje, ki se borijo za tisto, kar želijo, in skozi svoja dejanja pokažejo, da je vse mogoče, so vse prej kot neprivlačni.

Smisel za humor

To je ena izmed najpomembnejših osebnostnih lastnosti. Dober smisel za humor je lastnost, ki naredi človeka zanimivega in je tudi ključ do uspeha v vsakem pogovoru. Humor je kot puščica Kupida, ki nas lahko zadane v trenutku.

Gracioznost

Ne glede na to, kako odlično smo videti, je lahko pomanjkanje elegance oziroma gracioznosti tisto, kar pokvari celotno sliko. Če so naši gibi povezani in nežni, kot da bi plesali, če hodimo na privlačen način ali pa imamo zanimivo telesno govorico, bomo zagotovo videti privlačni.

Samozavest

Tihi glasek, skrčena ramena in pomanjkanje lastnega mnenja so zagotovo lastnosti, ki naredijo osebo popolnoma neprivlačno.

PREBERITE ŠE: Če ima tvoj fant te lastnosti, potem se lahko z njim kar poročiš!

Odločnost

Dvom gotovo ni privlačna lastnost, prav tako tako ne bo rodil zdravega razmerja. Oseba mora biti trdna v vsem, kar počne, začenši v tem, kakšen sladoled bo kupila, in na koncu tudi v tem, v kateri državi bo živela.

Intelekt

Intelekt ni le v univerzitetni izobrazbi. Intelekt se nedvomno skriva tudi v dobri presoji. Oseba, ki ji uspe razumeti vsakogar, privlači in fascinira.

Podrobnosti

Tudi najbolj nezaznavna in smešno majhna podrobnost na našem videzu je lahko privlačna in bo za vedno ostala v spominu prave osebe. Bodimo torej pozorni na podrobnosti.

Zanimiva oseba, s katero lahko zlahka govorimo

Tukaj ne gre le za načitanost in mnenja. Gre tudi za sposobnost poslušanja. Pogovor mora biti enakovreden in ne tak, v katerem ljudje govorijo le o sebi.

Edinstvenost

Edinstvenost je v sodobnem svetu kopij zlata vredna. Dejstvo je, da je vsak izmed nas nekaj posebnega. Nekateri izmed nas se še niso našli, drugi pa mislijo, da so njihove posebnosti nepopolnosti ali napake. A to ni res. Vse tiste stvari, ki jih pri sebi ne maramo, nas dejansko določajo. Ostanimo posebni, ostanimo edinstveni.

V življenju pride trenutek, ko naš videz postane nezanimiv. A nerazložljiva čarobnost naše edinstvene osebnosti ostane za vedno!


Najbolj seksi olimpijke 2016 Rio 2016: najbolj seksi športnice, ki bodo nastopile na olimpijskih igrah v Riu Najboljše univerze na svetu 2016 Najboljše univerze na svetu 2016 – slovenski univerzi napredovali Odkriješ Pokemona? Najdete Pokemona? Tatuji z motivi mačk Tatuji za ljubitelje mačk: vsi, ki imate doma mačko, si morate dati to tetovirati! ·