Lastnosti sanjske ženske, ki jo moški nikakor ne smete izpustiti iz rok
V zraku · buzz buzz

Moški pogosto ne opazijo, da imajo ob sebi sanjsko žensko. Izpustijo jo iz svojih rok, nato pa se prepozno zavedo, da so naredili veliko napako. Da se ne bo tudi tebi to zgodilo, si raje oglej, kakšne lastnosti ima sanjsko dekle.

Je močna, samozavestna in samostojna …

Sanjsko dekle ve, kaj hoče, pozna svoje zmožnosti in izkorišča svoj potencial. Zaveda se, da je sposobna prav vse doseči sama, vseeno pa ji ogromno pomenita podpora in spodbuda njenega dragega.

… hkrati pa vseeno ženstvena.

Čeprav se zaveda svoje moči, ne izžareva energije “woman on a mission”, s katero ste moški tako ali tako obdani na vsakem koraku. Njena ženstvena plat je namreč tista, ki daje partnerju občutek topline, ljubezni in ga spomni na raznovrstnost in lepoto življenja.

PREBERITE ŠE: Večna ljubezen? Par, ki se je držal za roke 700 let

Ne boji se odpreti.

Ravno zaradi svoje feminilne energije se sanjsko dekle ne boji popolnoma odpreti in povsem odprto partnerju pokazati svoje ljubezni. Zaradi odprtosti v odnosu lahko namreč oba rasteta tako vsak zase kot drug z drugim.

Pokaže svojo ranljivost.

Če dekle pokaže svojo ranljivost in slabosti, je to vsekakor pokazatelj, da ne gre za vsakdanjo osebo. Biti povsem ranljiv pred drugim je namreč nekaj, kar zahteva ogromno poguma in močen karakter, saj se takšna oseba zaveda svoje nepopolnosti in zato razume ter sprejema dejstvo, da tudi njen partner ni popoln.

Je resnično pametna.

Sanjsko dekle je inteligentno. Ve, da njeno največje ‘’orožje’’ ni lepa zunanjost, temveč lepa in bogata notranjost, ki se izraža skozi vse: tako pogovore kot v odnosu do soljudi in življenja kot celote.

Skrbi za svojo zunanjost.

Če je dekle inteligentno, še ne pomeni, da ji zunanjost nič ne pomeni. Sanjsko dekle skrbi za svojo zunanjost, je s svojim telesom zadovoljno in se v svoji koži počuti lepo.

Izžareva zadovoljstvo in je polna življenja.

Čeprav je normalno, da imamo vsi slabe dneve, je sanjsko dekle v svojem ‘’nevtralnem’’ stanju polno življenja in izžareva zadovoljstvo. Razlog, zakaj je takšna, je preprost: ker se ima rada in ni slepa za življenje, temveč na vsakem koraku opaža lepoto sveta.

Je prijazna in razumevajoča.

Sanjsko dekle je prijazno in razumevajoče tako do svojega moškega kot do vseh ostalih ljudi, čeprav so popolni neznanci. Ve, da ne more biti vedno vse po njeno, in sprejema situacije takšne, kakršne so.

Veš, da te ljubi.

Verjetno najpomembnejša lastnost sanjskega dekleta je, da preprosto veš in čutiš, da te ljubi. Čeprav smo punce muhaste in je življenje z nami včasih ena sama čustvena drama, smo tudi me samo ljudje in se tako kot vsi do konca življenja učimo. Vendar pa bistvo vajinega odnosa ne glede na vse ostaja ljubezen.


joelpares2 Judging America: Moč stereotipov ali katera fotografija je prava PicMonkey Collage Noč čarovnic: 10 najboljših “DIY” kostumov za pare Zaznaš kako kisla je limona? Čudne lastnosti, ki jih podedujemo od svojih staršev iStock_000036588372_Medium Ali ste čustveno inteligentni?