Lazareth Moke
Utrip mesta · mobilno

Več kot očitno je, da se je nekje odprla luknja v času, iz nje pa je pripeljal mini Willys Jeep. Vsaj tako deluje na prvi pogled, a ko bolje pogledamo to luštno zadevo, ugotovimo, da gre za nekaj modernega, nekaj svežega, ki poleg vsega še pluje po vodi.

Amfibijsko vozilo Moke izdeluje podjetje Lazareth, ki ima pod svojim imenom že kar nekaj predelanih ali unikatnih mašinc. Najnovejši izdelek je zanimiv iz vidika, da se lahko z njim vozimo po cesti, že naslednjo sekundo pa zavijemo v morje ali jezero. Na kopnem 400-kubični motor prižene Moka do 90 km/h, v vodi pa do hitrosti 7 vozlov (12,9 km/h).

Če ste na enem izmed otokov, pride stvarca še kako prav, saj se na poti iz trgovine kar po vodi odpravite do svojega priljubljenega lokala na plaži. Poleg omenjenega si lahko omislite še nešteto aktivnosti, zagotovo pa boste na morju bolj kul kot vaš sosed z običajnim cestnim skuterjem.

PREBERITE ŠE: BISKI: AMFIBIJSKI MOTOCIKEL, KI SE PRELEVI V VODNI SKUTER

Galerija: Lazareth Moke

Lazareth MokeOdpri galerijo
1958-cuthbertson-land-rover Najbolj terenski Land Rover in pika Girokopter Twistair Twistair: leteči 3D-motocikel Sloviti londonski taksi na elektriko Londonska ikona od zdaj na elektriko 1000-500-citymagazine-cover Škoda Rapid, družinski preprostež odpira novo poglavje · · ·