Dišeča sveča Le Conte
Utrip mesta · dom

Sveče v grobem definirajo tri stvari. Oblika, videz in vonj. Le Conte je več kot le dišeča sveča. Je izkustvo, kakršnega ne ponudi nobena druga. Je prva vizualna sveča na svetu. Kaj to pomeni? Ob gorenju in taljenju voska se na zgornji površini sveče izriše umetniška slika, ki ponovno izgine, ko svečo ugasnemo in se vosek strdi.

Le Conte je umetniško navdihnjena dišeča sveča, ki skriva presenečenje. Na videz se sicer ne razlikuje od večine sveč, zato pa ob gorenju in taljenju voska pokaže svojo umetniško plat. Izza voska namreč pokuka umetniška slika.

PREBERITE ŠE: DIY: doma narejena dišeča sveča

Sveče so izdelane iz sojinega voska, slike pa so prispevali številni umetniki. Trenutno sta na voljo dva vonja (vanilja in limona), v nasprotju z drugimi svečami pa so pri izdelavi sveč Le Conte uporabili 10 odstotkov dišečega olja in ne le 5–6 odstotkov kot večina, kar pomeni, da je vonj močnejši in trajnejši.

Vse sveče so ulite ročno in izdelane v Kaliforniji. Naročite jih lahko na platformi za množično financiranje Kickstarter.

Galerija – dišeča sveča Le Conte:

Dišeča sveča Le ConteOdpri galerijo
Ruffwear Jet Stream Ruffwear Jet Stream – hladilni plašč za pse, za vroče poletne dni Ikein inovativen sistem za sestavljanje pohištva. Ikea s pohištvom, ki ga lahko sestavite brez orodja Ikea Spridd: kolekcija, ki je svojo muzo našla na glasbenih festivalih Ikea Spridd: kolekcija, ki je svojo muzo našla na glasbenih festivalih Basic House Basic House: samonapihljiva hiša, ki jo lahko pospravite v žep · · · ·