Le Coq Sportif in Starcow: ultra razkošne superge s krzneno peto
Utrip mesta · moda

Čeprav znamka Le Coq Sportif s posebnimi supergami ne preseneča tako pogosto, smo tokrat lahko priča ultra razkošnim in elegantnim supergam, ki jih krasi prav poseben dodatek. Poglej si, kaj so tokrat ‘ušpičili’ ustvarjalni umi pri Le Coq Sportif in Starcow.

Francoska športna znamka Le Coq Sportif se je tokrat povezala s pariškim trgovcem Starcow in skupaj sta ustvarila super luksuzne vrhunske superge, ki temeljijo na legendarni silhueti Omega superg Le Coq Sportif.
Razkošna, ultra omejena izdaja superg je izdelana iz pravega zrnatega usnja in semiša v barvi konjaka. Tudi notranja obroba superg je iz pravega usnja, superge pa izstopajo prav zaradi pete iz krzna teleta. Vsak par je v škatli iz visokokakovostnega lesa in prihaja s čistilom za čevlje Saphir, čistilno krpico in kovinsko skodelico z logotipoma Starcowa in Le Coq Sportifa.

PREBERITE ŠE: Rihannine superge Puma Creeper so čevelj leta 2016

Superge so na voljo na spletni strani Starcow (dostava tudi v Slovenijo) in v izbranih trgovinah, kot je na primer Footpatrol v Londonu, Slam Jam v Milanu, Mita v Tokiu in Afew v Düsseldorfu. Pa cena? 230 evrov.

Galerija – Le Coq Sportif in Starcow: ultra razkošne superge s krzneno peto

Le Coq Sportif in Starcow: ultra razkošne superge s krzneno petoOdpri galerijo

BeFunky Collage So to najbolj vroče spodnje hlačke iz sedemdesetih? Grelnik za jakne Torch Torch – univerzalni grelec za jakne Jakne Colombia x Star Wars Columbia x Star Wars: zimske jakne, ki jih je navdihnila Vojna zvezd BeFunky Collage1 Čudovite izvirne pletenine, v katerih vas ne bo zeblo · · · ·