barros-1500x860
Nerazvrščeno

Razvoj pametnih telefonov je bistveno spremenil fotografiranje kot smo ga poznali. S svojo priročnostjo so nam omogočili, da zajamemo trenutke našega življenja kjerkoli že smo. Vendar pa imajo kamere telefonov več različnih omejitev, vključno s fiksno goriščno razdlajo. Posledično se je ustvaril trg dodatnih objektivov, ki si prizadevajo izboljšati vašo kamero na telefonu.

Najnovejši dodatek za vse ljubitelje fotografiranja se imenuje Moment. Širokokotni objetiv ponuja 18mm vidno polje, medtem ko telephoto različica ponuja kar 70mm vidno polje (iPhone kamera ima 32mm). Oba modela sta izdelana iz kovine ter stekla in zasnovana, da dajeta občutek premijskih objektivov, ki se uporabljao pri profesionalnih kamerah. Nosilec je majhna kovinska plošča, ki vam omogoča, da hitro in enostavno privijete objektiv na telefon. Nosilec je združljiv z Apple iPhone 4S/5/5S/5C, iPad 2/3/4 in Samsung Galaxy S2/S3/S4.

Odpri galerijo

Podjetje Moment, z Marc Barrosom na čelu, je že začelo zbirati sredstva na Kickstarterju in v času pisanja zbralo že 150 tisoč evrov. Svoj širokokotni objektiv Moment si lahko zagotovite tako, da prispevate 36€, medtem ko vam 73€ podpore zagotovi obe različici.

· · · · ·