Legendarna Nokia 3310
V zraku · tehnologija · pametni telefoni/mobilniki

Nokia 3310 je napovedala povratek! Nepodočeni bodo na največjem sejmu mobilne telefonije v Barceloni naleteli na nenavaden prizor ob katerem se jim bo zdelo, da so v času potovali nazaj. Na MWC 2017, da 2017 in ne 2000, namreč prihaja znamenita Nokia 3300, legendarni in najbrž tudi najbolj priljubljen mobilni telefon v zgodovini.

Na sejmu mobilne telefonije v Barceloni MWC 2017 bodo zavrteli čas 17 let nazaj. Marsikomu se danes kolca po dobri starih časih, ko so mobilni telefoni zdržali brez polnjenja tudi po cel teden. Drži, telefoni tedaj še zdaleč niso bili zmožni vsega tega, česar so zmožni danes, pa vendar marsikdo pogreša trpežne in vzdržljive mobilnike. Eden od takšnih je bila tudi Nokia 3310, ki jo nekateri uspešno uporabljajo še danes.

PREBERITE ŠE: Nokia 150 – dobra stara Nokia v novi embalaži

Nokia bo po več kot desetletju ponovno zagnala proizvodnjo priljubljenega modela, ‘ponatisnjena’ izdaja pa bo stavila na praktično neuničljivo ohišje in baterijo z dolgo avtonomijo. Nihče ne pričakuje, da se boste na račun Nokie 3310 odpovedali pametnemu telefonu, lahko pa ga uporabljate kot sekundarni telefon. Inkarnacija modela 3310 bo na voljo za 59 evrov. Staro različico je sicer še vedno moč kupiti v spletni trgovini Amazon. Kaj že vse ima Nokia 3310? Kačo 2, uro, kalkulator, shrani lahko do 10 opomnikov, poleg kače pa ima še tri igre. Nokio si danes lasti finsko podjetje HMD Global.

Ta bo v Barceloni predstavil še pametni telefon Nokia 5, ki bo imel 5,2-palčni zaslon, procesor Snapdragon 430, 2 GB sistemskega spomina in kamero ločljivosti 12 milijonov slikovnih točk, ter še dva Androida, in sicer vstopno Nokio 3 in dražjo Nokio 6 s 5,5-palčnim Full HD-zaslonom, procesorjem Snapdragon 430, 4 GB sistemskega pomnilnika in fotoaparatom s 16 MP.

Galerija – Nokia 3310:

Neuničljiva Nokia 3310 je napovedala povratek.Odpri galerijo

Nova PLUS Huawei Nova: 3 ključne lastnosti, ki vas bodo navdušile Pametni telefon Alo Phone Alo Phone: pametni telefon iz prihodnosti, ko vladajo hologrami in glasovno upravljanje Pametni telefon LG G6 bo LG razkril konec februarja. Pametni telefon LG G6 – naslednik modularnega G5 Pametni telefon Samsung Galaxy C7 Pro Samsung Galaxy C7 Pro: C7 prestopil med profesionalce · · · · · ·