LEGO-FORMA-00003
V zraku · buzz buzz

Ob misli na kocke Lego se resda najprej spomnimo na otroštvo, kar pa še ne pomeni, da jih ne morejo uporabljati odrasli. Še več – slavna znamka igrač je uvedla novi set kock, namenjen starejšim.

Proizvajalci menijo, da kocke LEGO FORMA predstavljajo odličen način sprostitve po napornem delovniku.

Zgornja fotografija prikazuje japonskega krapa koi, ki je izdelan iz 294 kock. Poseben sistem premikanja posnema gibanje ribe, ki jo sicer lahko okrasite s poljubno ‘kožo’. Če vam koi ni pri srcu, ga tako lahko v le nekaj potezah spremenite v morskega psa. Modeli, ki jih je mogoče sestaviti, so majhni, zato so lahko domača dekoracija.

Po besedah Kari Winther Nielsen, ki pri skupini LEGO Group opravlja vlogo marketinške menedžerke, je tržna raziskava pokazala, da si mnogi odrasli še vedno želijo biti kreativni in uživajo ob izdelovanju novih stvari.

Prvi paket nove različice kock je bil v omejeni količini že izdan na spletni strani IndieGoGo. Verjetno ne boste presenečeni, če vam zaupamo, da je že razprodan. Na žalost nam ne preostane drugega, kot da počakamo na novo pošiljko.


aziz-acharki-3SxDV1YiIbM-unsplash Odlikuje ju izjemna modrost: ti 2 astrološki znamenji NIKOLI ne moreš zavesti Izogibajte se ljudi, ki pijejo črno kavo brez dodatkov, ker ... Če pijete črno kavo brez dodatkov, ste morda psihopat Pozabite na božično drevo, sedaj lahko z lučkami okrasite tudi svoje brade Pozabite na božično drevo, zdaj lahko z lučkami okrasite svoje brade foto: Kellie and Pete Mož v smešnih stripih pokaže, da je življenje z žensko lahko izjemno naporno ·