Leica M by Jony Ive
V zraku · tehnologija

Ko se oblikovalci lotijo projektov z dobrodelno noto, nastanjo izjemni izdelki. Tokratni plod sodeovanja med podejetjem Leica in vodjem designa pri Apple – Jony Ive – je izjemna Leica M.

Vsi ljubitelji tehnološko dovršenega designa boste navdušeni nad že tako legendarno Leica, s priokusom jabolka, izpod kreativnih prstov “predsednika” designa Apple. Gre namreč za izdelek, ki se bo prodajal na dobrodelni akciji RED charity auction, ki jo organizira Bono vsako leto ter se bo letos odvijala 23 novembra v avkcijski hiši Sotheby’s v New Yorku. Dražba, ki je znana po nekaterih ekstravagantnih izdelkih v preteklosti med katerimi lahko najdemo pozlačene Apple slušalke ter druge izdelke izdelane prav za to dražbo.

Leica M by Jony IveOdpri galerijo

Na fotografijah, pa si lahko ogledate model Laica M, ki je unikat, saj je izdelana v seriji 1 kos. Jony Ive in oblikovalec Marc Newson sta potrebovala 85 dni in izdelala 1000 delov prototipa, da je na koncu nastal ta oblikovni dokaz njunega skupnega dela. Pri izdelavi sta uporablja lasersko tehnologijo s katero sta ustvarila poseben efekt na aluminjastem ohišju.

FitBit Force FitBit Force – spremljaj svojo aktivnost protect-night-time Nest Protect varuje vaš dom pred dimom Samsung-Galazy-Round Samsung s Samsung Galaxy Round – pionirsko ukrivljenim zaslonom mobilnika Apple-iPhone-5S-has-arrived Simobil bo dobil iPhone 5S 25. oktobra · ·